Inter - Westvlaamse Vereniging huldiging kampioenen

Zaterdagmiddag op 8 november in "Domein Maelstede" werden de talrijke laureaten in de kampioenschappen van de IWV 2008 gehuldigd.
Liefst 280 aanwezigen tekenden in voor een uiterst verzorgd en fijn banket waarvoor het Huis Vanwonterghem te Kuurne al vele jaren bekendheid verwierf. Een banket waarbij de dames van de ingeschrevenen gratis mee aan tafel mochten op de kosten van de IWV.
Tijdens het banket nam Voorzitter Filip Norman de honneurs waar om een welkomstwoord te plaatsen en de kampioenen in het Gratiskampioenschap te presenteren. Gratis…. Ja…helemaal gratis - met opnieuw vele duizenden euro's - is er een algemeen kampioenschap ( 80 winnaars), is er één voor oude ( 40 winnaars), is er één voor jongen ( 40 winnaars) en is er één voor jaarlingen ( 25 winnaars) .
Er zijn dus ieder jaar een ganse reeks gelukkigen die kunnen meegenieten van deze gratis-prijzenpot , waarbij het ons ook nu weer vooral opviel dat de uitreiking ervan zeer vlot verliep ! Een grote gratis-prijzenpot, zowaar een traditie die de IWV in ere blijft houden,ondanks de dreigende moeilijke tijden in de duivensport…..Je moet het toch maar steeds weten te doen !!

De resterende kampioenschappen binnen deze organisatie werden vervolgens om beurt geproclameerd door één der bestuursleden van de I.W.V. . In een minimum van tijd was de hele klus geklaard en was de tijd aangebroken voor de eerste danspasjes, waarbij wij de indruk hadden dat de aanwezigen langer bleven dan andere jaren…..een signaal dat het goed geweest was…..Heel veel tevreden gezichten, een vlotte organisatie, een piekfijn banket… wat wil je nog meer……De IWV had weer - zoals de traditie het trouwens wil - aan "haar " liefhebbers een droomfeest aangeboden op schitterende wijze georkestreerd door 't bestuur onder voorzitterschap van de heer Filip Norman bijgestaan door zijn 2 secretarissen: Joris Follet en Eric Claerhout.
Chapeau mensen voor jullie puike organisatie !!