GOU - Afdeling 8 NL

Op zaterdag 15 december j.l. was ik te gast bij de Kampioenenhuldiging van de afdeling 8 GOU in zalencentrum De Nieuwe Zweep te Klarenbeek. Om 16.00 uur heette afdelingsvoorzitter Bram Scherpenzeel iedereen van harte welkom, waarna de kampioenen van de diverse onderdelen door de bestuursleden werden gehuldigd.

De heer Hein van den Berg reikte daarna de attractieprijzen uit. Hij riep alle leden op om komend seizoen massaal aan de attractiepoules mee te doen.
Vervolgens was het tijd voor een uitstekend warm- en koud buffet. Nadat alle aanwezigen zich te goed hadden gedaan aan het buffet nam voorzitter Bram Scherpenzeel de huldiging van de generaalkampioenen snelheid voor zijn rekening. De strijd voor het generaalkampioenschap werd pas op de laatste vlucht beslist. Het waren Gerard en Remco Schuiling uit Wijhe, die 1e generaalkampioen werden en Jan de Ruiter uit Teuge met gering verschil versloegen: over een heel seizoen hadden zij een voorsprong van 96,3 punten!
Na de huldiging van de snelheidskanonnen kwamen de generaalkampioenen van de fond aan de beurt. Zij werden gehuldigd door Hein van den Berg.
Op dit onderdeel werden Hans Eijerkamp en zonen uit Brummen 1e generaalkampioen.

Na alle huldigingen vond de trekking van de loterij plaats en omstreeks 20.00 uur sloot Bram Scherpenzeel deze feestelijke en bijzonder geslaagde middag. Hij wenste iedereen wel thuis en veel succes voor het komende seizoen.