Inzendingen Kampioenschappen KBDB

Is dit het eerste slachtoffer van slechte info. Nadat vorig jaar Wouters-Cooremans uit Langdorp naast de titel grepen van Nationaal Kampioen KBDB - Jaarduiven doordat hun omslag om nog steeds onverklaarbare redenen NOOIT aankwam bij de KBDB. Is er een nieuw drama in de maak?

Michel Jouniaux uit Estinnes heeft een fantastisch seizoen achter de rug, met steeds zijn eerste en tweede getekende op kop. De nationale titel fond lag in zijn bereik of toch minstens een ereplaatst.
We hadden contact met de Heer Jouniaux en wat blijkt nu. Hij stuurde helemaal niks in. (uiterste datum 18 september 2009) Michel Jouniaux kent helemaal niets van internet.
De instructies voor deelname aan de nationale kampioenschappen werden op het internet geplaatst, Alle provincies konden hun leden informeren langs de lokalen maar van het lokaal van Estinnes heeft Michel niets gehoord of gezien.
Resultaat : TE LAAT.
Tijdens de Algemene Vergadering begin 2009 werd beslist dat het Bondsblad werd afgeschaft wegens te hoge kosten. Er zou een speciaal nummer verschijnen via een nederlandstalige en een franstalige krant op voorwaarde dat er iets belangrijks te melden was.
De inschrijvingsformulieren voor de nationale kampioenschappen waren blijkbaar niet belangrijk genoeg.
Is er nog een oplossing?
Natuurlijk, de inschrijvingsperiode verlengen. Onmiddellijk krant laten verschijnen .... er zijn nog veel dagen tot de nationale dagen in Oostende maar de tijd dringt ....