NPO Update: impact Coronavirus op de duivensport

In verband met de landelijk afgekondigde maatregelen heeft ook het NPO Bestuur nieuwe maatregelen met betrekking tot de duivensport genomen. In deze NPO Update zetten we een en ander voor u op een rij.
  • De start van het duivenseizoen wordt uitgesteld tot nader order, we volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet.
  • Alle duivenverenigingen worden gesloten tot en met maandag 6 april 2020.
  • Veel van onze leden behoren tot de kwetsbare groep. We raden daarom aan om ook buiten de vereniging geen activiteiten te organiseren. Bewaar - wanneer u toch bij elkaar moet komen - gepaste afstand.
    Ons nadrukkelijk advies is om om alle activiteiten te annuleren en de richtlijnen van de RIVM strict te volgen.
  • De inleverdatum van de hoklijsten, die formeel op 1 april staat, stellen wij uit tot een nader te bepalen datum. Deze datum wordt bepaald zodra duidelijk is wanneer er weer sprake kan zijn van bijeenkomsten.
  • Het NPO Bureau is tot en met 6 april niet bemensd. U kunt het NPO Bureau wel bereiken via info@duivensportbond.nl, onze medewerkers werken vanuit huis en beantwoorden uw vragen via email.
  • Ringbestellingen en overschrijvingen krijgen voorrang boven de andere werkzaamheden. Houd er rekening mee dat het wel iets langer kan duren voor uw bestelling of eigendomsbewijzen verstuurd worden.

Tot slot vragen we u: draag zorg voor uzelf en voor elkaar. We wensen u het beste toe in een tijd waar veel onduidelijk is en ook veel vragen zijn.