Duivenminnend België loopt storm voor Fugare editie 2020

De editie van 2020 bracht opnieuw duizenden duivenliefhebbers uit binnen- én buitenland op de been. Vooral op zaterdag rond het middaguur was het werkelijk over de koppen lopen.

Met Fugare stond het voorbije weekend dé duivenbeurs van België opnieuw op de agenda. Voor veel liefhebbers uit binnen- en buitenland een weekend dat met stip wordt genoteerd in de agenda, zo bleek uit de grote opkomst. Ook op de PIPA-stand heerste voortdurend een gezellige drukte. Er werd gepassioneerd van gedachten gewisseld over allerhande zaken maar toch vooral over onze gevleugelde vrienden.

Op de stand kon je -vers van de pers- de cataloog van de veiling van Kurt & Raf Platteeuw bekijken en meenemen.

Heel wat interesse ook in de nieuwste modellen van onze PIPA-kledinglijn. Verschillende bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om de tentoon gestelde modellen te passen.

Op zaterdagnamiddag reikten we bovendien de diploma's uit aan de winnaars van de PIPA-rankings 2019. Met Martha Van Geel kregen we ook bezoek van de winnares van onze IATP-ranking. Zij ontving haar welverdiende trofee.

Hierbij een fotoreportage van de huldigingen aangevuld met enkele sfeerbeelden. Bedankt aan alle bezoekers en tot volgend jaar in Kortrijk Xpo!


Martha Van Geel, winnares van de IATP-ranking 2019 nam haar trofee in ontvangst.Sfeerbeelden Fugare 2020