Forumavond 2019 PV de Snelvliegers gaat door op 15 februari

Komt u ook? Staat de datum al in uw Agenda? Op vrijdagavond 15 februari Forum is het weer zover: de traditionele forumavond bij PV de Snelvliegers aan de Hasselterdijk 7 te Genemuiden.

Dit jaar in het forum weer een zeer mooie bezetting:

  • Benno Kastelein uit Hengelo, een specialist op de marathonvluchten, welke al een aantal Sect/NPO overwinningen behaalde.
  • Enrico Doldersum uit Almelo, een nog jonge liefhebber welke uitblinkt in het spel met de jonge duiven, met het gevolg vele kopprijzen en diverse kampioenschappen en titels.
  • Comb Beelen, uit Hierden een vader en zoon combinatie welke in afdeling 8, zeer hard spelen en vele TT noteringen scoren op de midfond/dagfond, en jonge duivenvluchten.
  • Gerard van den Berg uit IJsselmuiden, al sinds jaar en dag een kampioen op diverse onderdelen, o.a. dit jaar met twee duiven vertegenwoordigd in de sportploeg van Nederland op de Olympiade.


        Benno Kastelein                                      Enrico Doldersum                                   Gerard van den Berg


Comb Beelen

Het forum staat onder leiding van Arjan Beens, welke graag samen met u deze kampioenen wil bevragen over alles wat onze sport en hobby zo mooi maakt. Wat zijn hun geheimen, hoe zien de trainingschema’s eruit, hoe kweken ze hun kampioensduiven, enz.

Naast het forum, hebben we op deze avond o.a. een mooie verloting, en nog een verkoop van een aantal bonnen.

Zet de datum in uw agenda, we hopen u half februari te ontmoeten aan de Hasselterdijk 7 in Genemuiden.

Namens de wintercommissie PV de Snelvliegers te Genemuiden.