KBDB Limburg zette haar kampioenen van 2014 in de bloemetjes

De kampioenen KBDB afdeling Limburg werden op gepaste wijze gehuldigd op zondag 22 februari 2015 in zaal De Kwint van Zonhoven.


Algemeen Kampioen KBDB Limburg 2014 Jos Thoné

Tijdens de provinciale kampioenenhulde van de KBDB werden niet enkel de reekskampioenen gehuldigd. Het regelmatigheidscriterium voor de individuele duiven – de asduivencompetitie – verdiende ook afgelopen seizoen zijn plaats in het ‘Grote Kampioenenboek’.

Tijdens het 7-gangendiner met aangepaste wijnen, tot in de puntjes verzorgd door de traiteur, werden de kampioenen geheel in stijl aangekondigd door An Knaepen - gehuldigd en vastgelegd voor het nageslacht. Voor 40 euro – inclusief twee consumpties – beleefden men een topnamiddag in Limburg.

Zo’n kleine 240 gasten zorgden ervoor dat deze lustrumviering een voltreffer werd op alle fronten. Zowel de genodigden, supporters als kampioenen waren bijzonder opgetogen. Er waren niet enkel bloemen en bekers voor de melkers, ook duivel-doet-al van de KBDB Limburg Eric Dubois werd verrast door zijn bestuur voor 25 dienstjaren binnen de bond.