Hans & Evert-Jan Eijerkamp (Brummen, NL) kunnen terugkijken op zeer geslaagde Open Dag 2013

Hans & Evert-Jan stelde afgelopen zaterdag, samen met hun enthousiaste medewerkers, de vele belangstellenden in de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen op de vlieghokken en zeer rijk bevolkte kweekstallen in Brummen. Een zeer geslaagde dag met een massale opkomst.

Het aantal sportvrienden die de Greenfield Stud wisten te bereiken was zo groot dat er een rij voor de deuren stond en de opening van de open dag een halfuur uitgesteld moest worden. Eénmaal allemaal binnen en genietend van een kop koffie opende ceremoniemeester Henk Juriëns onder grote belangstelling de open dag. Een dag die werd afgewisseld door het volgen van een rondleiding door de indrukwekkende kweek- en vliegstallen. Allerlei vernieuwingen, zoals de nieuwe kweekboxen e.d. konden worden aanschouwd. Ook alle topduiven waren vertegenwoordigd in hun boxen en konden door de vele aanwezige worden bekeken en beoordeeld. Tussen door waren de leden van Team Eijerkamp volop in de weer met het beantwoorden van de vele vragen omtrent verzorging, huisvesting etc. 

Het andere deel van de dag kreeg een prima invulling door een presentatie welke gehouden werd door dr. Hans van der Sluis. Van der Sluis ging dieper in op de hedendaagse duivensport en de mogelijke ziekteverschijnselen waar we als duivenliefhebber op onze hokken mee te maken kunnen krijgen. Tijdens deze presentatie viel Evert-Jan vaak in en gaf daarbij in het kort ook aan hoe het Team Eijerkamp het seizoen tegemoet treedt en met welke bezieling en tomeloze inzet er in Huize Eijerkamp de duivensport wordt beleefd.

Na een aantal leuke uren op de Greenfield Stud vertoefd te hebben werd op leuke en ludieke wijze door Hans zelf de zeer geslaagde Open dag afgesloten. 

Zowel de organisatoren als de aanwezige liefhebbers kunnen terug kijken op een zeer geslaagde en leuke duivendag.

Tot volgend jaar.