Back to Pipa

Back to index Minderhoud

Author : Adrie Stroo Zoutelande

KOEN MINDERHOUD KOUDEKERKE NEDERLAND

Ter Poorteweg 1
4371 RL Koudekerke
Tel. : 0118-571500
Fax. : 0118-571201

e-mail : minderhk@xs4all.nl

Met zijn 80 % Gaby Vandenabeele duiven. Leverancier van kampioenen en eerste prijswinnaars.

Eerste prijswinnaars 2007 : Klik hier
Belangrijkste prestaties 2005 t/m 2007 + Kampioenschappen 2007 : Klik hier

 

Inleiding.

Begin januari 2006 vroeg Koen Minderhoud mij een voorwoord te schrijven voor de presentatie van zijn nieuwe duiven site. Door goede vriendschap, die werd opgebouwd in de vele jaren dat we lid waren van p.v. “de zwaluw” te Westkapelle, en dat we vanaf begin jaren ’90 met hetzelfde soort duiven speelden, moest ik genoeg over Koen en zijn duiven weten.
Zo lang ik Koen ken, heeft hij altijd al een goede sportmentaliteit gehad, een echte wil om te winnen en te presteren. Prestatiedrang had hij al in zijn jonge jaren als voetballer, en die drang is tot de dag van vandaag altijd gebleven, een ieder die Koen kent zal het hier zeker mee eens zijn.
Hij is ook de man die precies weet wat hij wil, zal niets aan het toeval overlaten, aan alles wat hij doet wordt goed over nagedacht. Wanneer je met Koen bepaalde dingen wil bespreken, is hij altijd zeer duidelijk, zakelijk en eerlijk.
Dit heeft hij ongetwijfeld meegenomen uit de tijd dat hij zijn staalconstructiebedrijf in goede banen moest leiden. Maar hij kon ook op tijd de “knop” omdraaien, tijdens een kampioenendag of een avondje uit, is gezelligheid en vriendschap ook voor Koen van groot belang.

Zijn duivensportloopbaan in grote lijnen.
Koen Minderhoud is geboren en getogen in Westkapelle dat op het uiterst westelijke puntje van Walcheren licht, vlak tegen de Noordzee aan. Westkapelle is bij de meeste mensen bekend om de vuurtoren de trotse zeedijk, en omdat het tijdens de oorlogsjaren voor een groot gedeelte werd verwoest door een bombardement.

Tegenwoordig heeft Westkapelle bekendheid door het toerisme, en onder de duivenliefhebbers is het bekend omdat Koen Minderhoud er jarenlang prestaties op topniveau neerzette.
Koen begon al op vrij jonge leeftijd met de duivensport en speelde lange tijd in de plaatselijke vereniging p.v. “de zwaluw”. In die periode was hij twee jaar zonder duiven, maar dit kon hij niet volhouden, het duurde dan ook niet lang voordat Koen weer tussen de duiven zat.
Mij is nog goed bekend dat hij met duiven speelde vanaf de Wilhelminastraat, daarna verhuisde de fam. Minderhoud naar Huijgensstraat. Ook op dit adres werden goede prestaties neergezet en Koen speelde in die tijd in combinatie met zijn zwager. Door de drukte die een eigen bedrijf met zich mee brengt, was de hulp, die hij van zijn compagnon kreeg, zeer welkom.
Het derde en tevens laatste adres in Westkapelle was aan de Koestraat, wanneer je de zeedijk op reed, kon je de stenen duivenhokken zien staan. Op dit adres werden in het begin de beste prestaties neergezet op de midfondvluchten, zeg maar vluchten voor Koen tot Orleans, waarvan de afstand bijna 420 km. is. Maar Koen wilde eigenlijk presteren op de dagfond vluchten, vluchten tot ongeveer 700 km. Op zijn zoektocht naar versterking, liet hij zijn oog vallen op het Belgische kampioenenhok van Gaby Vandenabeele uit Dentergem.

Deze liefhebber presteerde enorm goed op vooral de provinciale en nationale dagfondvluchten.
In 1991 ging Koen voor het eerst op bezoek bij Gaby Vandenabeele. Op het kweekhok werden alle duiven bekeken, en Koen was onder de indruk van de kwaliteit die er bij Gaby op het kweehok zat.
Hij wilde van dit hok jonge duiven hebben van het allerbeste, zo ging Koen over tot aanschaf van jonge uit o.a. “de Bijter”, “de Kleinen”, “de Wittenbuik”, “de Picanol”
Koen zette zijn nieuwe aanwinsten gelijk in op de navluchten en hij was verrast dat deze duiven op een nog zo jonge leeftijd op alle navluchten kopprijzen konden winnen. Hij was er van overtuigd dat hij een juiste keuze had gemaakt door dit soort duiven aan te schaffen.

De stam werd verder uitgebouwd met de aanschaf van een rechtstreekse broer van "Mister Bazal" van de Belgische tandem Broeckx-Van Hees uit Oud Turnhout. Het betreft de "96/6609000. De kruising met de Vandenabeele-duif was onmiddellijk een schot in de roos.

Koen op bezoek bij Gaby
Gaby op bezoek bij Koen

Na enige jaren met dit soort gekweekt en gespeeld te hebben, stegen de prestaties op de vluchten tot grote hoogte, dit soort kon kopprijzen winnen op vluchten van 100 tot 700 km.
Er werd dan ook een onuitputtelijke reeks successen behaald op vitesse, midfond en dagfondvluchten.
Hij heeft daarna de reis naar Dentergem nog menig maal gemaakt, om nog meer van die zelfde topkwekers, aan de rest toe te voegen. Later werd er ook aan samenkweek gedaan met “de Wittenbuik” en “de Stier”. En tot de dag van vandaag worden er nog steeds duiven uitgewisseld, van Koen naar Gaby en andersom.

Weer een verhuizing.
In oktober 2001 vertelde Koen mij dat hij ging verhuizen, en dat ze een mooie vrijstaande woning met een grote tuin (1900 vierkante meter) aan de Ter Poorteweg 1, te Koudekerke hadden gekocht.
Op dit adres hadden zowel Koen als zijn vrouw Elly een plaats gevonden waar ze beiden aandacht aan hun hobby’s konden besteden, voor Elly was dit het tuinieren en voor Koen uiteraard de duiven.

Na enige aanpassingen die aan de nieuwe woning verricht moesten worden, werd vlak voor de kerstmis in 2001 verhuisd van Westkapelle naar Koudekerke. Het duurde daarna niet lang dat het prachtige nieuwe duivenhok werd geplaatst. Een nieuwe start stond voor de deur voor Koen, een gedeelde nieuwe start, omdat de basis, de kweekduiven van Westkapelle mee verhuisden naar Koudekerke. De vliegduiven werden niet overgewend naar Koudekerke, in het voorjaar van 2002 werd de vliegploeg verkocht aan Hans Eijerkamp & Zonen. Koen wist dat hij in de komende twee à drie jaar geen topvliegers kon verhuizen naar het kweekhok, daarom werden de vier beste jaarlingen behouden voor de kweek. De 24 kweekkoppels werden zodra het nieuwe hok gereed was samengezet, omdat de broedbakken van het kweekhok uit Westkapelle werden meegenomen en precies het zelfde werd ingericht in Koudekerke, was het voor de kweekduiven geen probleem om aan de nieuwe omgeving te wennen.

De kweek verliep goed en vanaf 2002 werd gestart met de jonge duiven vanaf het nieuwe adres en ook een nieuwe vereniging p.v “de Luchtbode” te Oost en West-Souburg. Over het verwachtingspatroon op het nieuwe hok is Koen altijd terughoudend geweest met zijn uitspraken “de toekomst zal het uitwijzen” zei Koen. Persoonlijk heb ik nooit getwijfeld dat het niet lang zou duren voordat Koen weer terug aan de top zou zijn, met zijn kennis van duiven en het uitstekende kweekmateriaal dat behouden bleef, konden de successen niet achterblijven. Het waren overwegend kweekduiven van het Gaby Vandenabeele soort waarmee opnieuw werd begonnen, begrijpelijk dat Koen in dat soort duiven blijft vertrouwen na alle successen die ze hem schonken. Toch wordt er regelmatig iets nieuws aangeschaft, van het tandem van Hove-Uytterhoeven uit het Belgische Putte kwamen twee kinderen uit het superkoppel “Bange 2”x “Zuster Tornado”, met nakomelingen van deze duiven werden al gelijk een aantal eerste prijzen gespeeld. Van Dirk & Louis van Dyck uit Zandhoven werd een zoon en een dochter gekocht van de “Kanibaal”, 1e Nat. Asduif halve fond in 1996. Nakomelingen van deze duiven vlogen ook al vijf keer een 1e prijs, Koen denkt dat dit niet de laatste zullen zijn. Ook uit een broer van “de Kanibaal”, ´de Bourges” die een 1e prov. en een 2e Nat. Bourges won tegen 40.401 d, schafte Koen een jong aan.
De laatste nieuwe aanwinsten komen van Jos & Jules Engels uit Putte België, een viertal jonge duiven uit de allerbeste kwekers, allen ingeteelt naar “Den 231”, even als de van Dyck en de van Hove-Uytterhoeven duiven, worden gekruist met het eigen Vandenabeele soort.
Van Gilles de Nooyer uit Arnemuiden kocht Koen “De Teletext Doffer” deze crack won een aantal kopprijzen o.a. 1e , 3e ,3e op de N.P.O. dagfond concoursen, en is van afkomst 100 % van Koen zijn eigen soort. Ook de 1e asduif prov. N.P.O. vluchten en, 1e Gouden crack van de “Fondclub Zuid Nederland” 2005 “Dagfond Asduif 933” werd in het najaar van 2005 door Koen aangekocht bij Jan Siereveld uit Arnemuiden. Deze twee cracks zullen ongetwijfeld het niveau op het kweekhok nog versterken.
Overal deze duiven en nog vele andere informatie kunt U vinden op deze site.

Koen op bezoek bij
Dirk van Dyck
Koen op bezoek bij
Van Hove-Uytterhoeven

Referenties
Door de geweldige prestaties die Koen Minderhoud de afgelopen 15 jaar leverde met voornamelijk de Gaby Vandenabeele duiven, zijn ook vele andere liefhebbers geslaagd met duiven die aangeschaft werden op het hok van Koen Minderhoud.
Niet alleen in eigen streek waar tientallen liefhebbers met duiven van Koen uitstekend presteren, maar ook in heel Nederland van Leeuwarden tot Roermond zijn al een groot aantal overwinningen behaald en voornamelijk op de Nat. N.P.O. concoursen tegen duizenden duiven. Ook vele liefhebbers in het buitenland presteren op topniveau met de Koen Minderhoud duiven.
Het zal uiteraard moeilijk worden om een ieder, die een topprestatie heeft neergezet met duiven van Koen Minderhoud, te vermelden op deze site.
Hier volgen een groot aantal liefhebbers die hun prestaties in groot verband, die zij behaalden met zuivere of gekruiste duiven van Koen Minderhoud.

M. & H. Postma Zwaagwesteinde 1e Nat. N.P.O. Chimay 17.400 d. - 1e Nat. N.P.O. Morlincourt 9546 d. - ( snelste van 97.000 d.)
Gebr. Leideman Hardenberg 1e Nat. N.P.O. Orleans 10.000 d.
P. Hengst Westkapelle 1e Nat. N.P.O. Limoges 4210 d.
Jac. Schroevers Arnemuiden 1e Nat. N.P.O. Orleans 10.977 d. - 1e Z.N.B. Orleans 17.207 d. - 1e Creil 2360 d.
Comb. Roegiest-Visser Philippine 1e Nat. N.P.O. Sourdun 12.000 d. - 1e Nat. N.P.O. Orleans 10.173 d. - 1e Nat. N.P.O. Tours 4470 d.
Gebr. Scheele Terneuzen 1e Nat. N.P.O. Orleans 5011 d.
Gilles de Nooyer Arnemuiden 1e Nat. N.P.O. Tours 6108 d. - 1e Nat. N.P.O. Orleans 7422 d.
Appie Dunink Staphorst 1e Nat. N.P.O. Maaseik 39.160 d.
Karel Koerts Vluggen 1e Nat. N.P.O. Le Mans 6524 d. 1e Seznne Provinciaal.
Rene Melis Zoutelande 1e Nat. N.P.O. Orleans 3341 d.
H.Bloemendaal Almelo 1e Nat. N.P.O. Orleans 7544 d.
Jan Lamers Roermond 1e Nat. N.P.O. Argenton
Dick Postma Leeuwarden 1e Maaseik 2631 d. - 1e St. Ghislain 2370 d.
Adrie Stroo Zoutelande 1e Morlincourt Prov. 7053 d.- 1e Gouden Crack Fondcl.Zuid Nederl.
H. Melis & G v/d Weyer Westkapelle 1e Nat. N.P.O. Ruffec 3190 d.- 1e Nat. N.P.O. Ruffec 2274 d.
H. Melis Westkapelle NL.01-0108666 “De 666”
Tours Nat. N.P.O. 4. 5756 d.
Ruffec Nat. N.P.O. 2. 3549 d.
La Souterr. Nat. N.P.O. 7. 2949 d.
Tours Nat. N.P.O. 23. 6737 d.
La Souterr. Nat. N.P.O. 15. 4108 d.
Montlucon Nat. N.P.O. 25. 4831 d.
La Souterr. Nat. N.P.O. 25. 3516 d.
1e Asduif prov. N.P.O. vluchten afd. Zeeland. - 2002.
1e Gouden crack Fondcl. Zuid Nederland - 2002.
J. Manten Breukelen 1e Morlincourt 13.902 d. - 1e Bretuil 12.306 d.
Hans Eijerkamp & Zonen Zutphen Won met NL.03-1911315 “Baros”
1e. Bourges 1750 d. 2. ,, ,, 2601 d. 8. ,, ,, Nat. N.P.O. 10.968 d.
3. Boxtel 7979 d. 4. L. F. Bernard 2599 d. 6. Vierzon 1843 d.
NL.02-1116167 “Zubeldia”
1e Nat. N.P.O. Vierzon 4561 d.
“Pien” won 1e Heverlee 8239 d.

Mark & Dick Evans Engeland
Haalden de eerste keer 12 jongen. Zij waren zo tevreden dat ze het jaar daarop nog eens 30 jongen kwamen halen en het daarop volgende jaar nog eens 20.
Ook zij speelden zeer goed met de duiven van Koen Minderhoud, er liggen van hen een stapel dankbetuigingen bij Koen. De foto hiernaast werd ook opgestuurd.

Rechtstreeks van Koen Minderhoud

Bertus Vermeulen Breukelen won 10 tallen 1e prijzen voornamelijk uit kinderen van het:
Superkoppel” NL.97-1131420 “Inteelt Wittenbuik” x NL.97-1131429 “Geschelpt 429”
Dit koppel is rechtstreeks van Koen Minderhoud en is in 2003 door Koen terug gekocht.
Erich Melchior uit Zoutelande was in 2004 1e provinciaal kampioen op de dagfond afd. Zeeland.
Peter Borremans uit Oost-Souburg was in 2005 1e provinciaal kampioen op de dagfond afd. Zeeland.

Na al deze geweldige prestaties die deze liefhebbers behaalden met duiven van Koen Minderhoud, kunnen we Koen gerust “de leverancier van de kampioenen en 1e prijswinnaars” noemen.

Top Pigeons
Click here
 
The Jos & Jules ENGELS pigeons Putte
B 6447486/2005 Cock
B 6447552/2005 Hen
B 6221270/2005 Hen
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
Direct Dirk & Louis Van Dyck Zandhoven
6472076/2004 "Blauwe Bourges"
The Jos & Jules ENGELS
B 6447460/2005 "Blauwe Jos"
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
More Topracers Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

Belangrijkste prestaties 2002 met de jonge duiven – Important Performances 2002 with the Young birds
20-07-2002 Morlincourt 2856 d. 9,11,13,15,16,17,33,34,37,47,55,122,176 enz.
27-07-2002 Creil 2647 d. 11,14,17,22,45,53,54,55,57,85,91,94,103,169 enz.
03-08-2002 Nat.Sourdun 13070 d. 4,13,41,78,82,83,87,122,145,160,189,194,465 enz.
10-08-2002 St.Ghislain 424 d. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,20,28,29,31,32,37enz.
31-08-2002 Morlincourt 1394 d. 1,10,25,42,56,103,114,173,175,185, 190 enz.
1e Kampioen natour rayon 7. afd. Zeeland

Belangrijkste prestaties 2003 met de jaarlingen – Important performances 2003 with the firts year racers.
31-05-2003 Chimay 324 d. 2,3,4,5,6,8,10,11,18,23,25,26 enz.
Rayon 7 2363 d. 19,21,22,24,28,40,51,53,78,93,94,100 160,208,210,213 enz.
07-05-2003 Libramont 463 d. 1,2,4,5,6,17,19,20,22,30,31,37,46 enz.
Rayon 7 2314 d. 4,9,46,47,48,111,114,116,121,190,194 enz.
21-06-2003 Creil 275 d. 1,2,3,4,,69,10,11,12,13,14,17,25 enz.
Rayon 7 1294 d. 4,11,12,13,31,32,33,34,40,41,71,114 enz.
28-06-2003 Ablis 212 d. 2,3,4,6,10,17,19,20 enz.
Rayon 1350 d. 5,6,10,17,44,78,104,106,124 enz.
Provinciaal 7019 d. 16,17,32,46,124,273,356,413,429,529,540,649 enz.
12-07-2003 Orleans 183 d. 1,2,5,7,13,15 enz.
Rayon 7 1089 d. 1,7,31,43,78,91 enz.
Provinciaal 6369 d. 2,11,67,128,275,580 enz.
02-08-2003 Chateauroux 97 d. 1,2,3,4,5,,7,8…7/10
Rayon 7 625 d. 5,16,23,29,42,49,58.
Provinciaal 3082 d. 22,53,72,88,134,177,220.
1e Vitesse kampioen Rayon 7.
1e Vitesse kampioen afd. Zeeland,
2,3,5 en 9 Aduif Vitesse Rayon 7.

Belangrijkste prestaties 2004 met jaarlingen en twee jarige – Important performances 2004 with the one year and two year racers.

11-04-2004 Peronne 311 d. 3,4,8,12,13,14,15,23,25,27,29 enz.
Rayon 7 1429 d. 3,4,12,20,23,33,34,56,65,68,77,100,103,110 enz.
17-04-2004 Morlincourt 315 d. 3,4,5,6,7,8,10,11,12,16,17,18,26,27,28,30,31 enz.
Rayon 7 1820 d. 6,8,9,10,11,17,18,20,23,34,35,36,58,59,60,62,63,64,78,92,93,165,168,172 enz.
15-05-2004 Tours 265 d. 1,4,5,6,8,14,20,24 enz.
Rayon 7 1523 d. 5,21,31,32,43,66,95,120 enz. 11/15
Provinciaal N.P.O. 6108 d. 6,70,93,94,127,197,271,340 enz. 11/15
22-05-2204 Orleans 272 d. 1,2,6,7,10,14,16,26,27 enz. 20/29
Rayon 7 1319 d. 1,2,9,10,28,39,41,103 enz. 19/29
Provinciaal 7347 d. 2,5,16,24,77,108,113,306,324,519,665,690,713 enz.
29-05-2004 Montlucon 202 d. 2,3,9,11,12,13,16,17,18,19,23,29 enz 24/30
Rayon 7 1074 d. 7,10,27,33,52,53,68,69,70,71,85 enz. 21/30
Provinciaal N.P.O. 4624 d. 10,14,37,47,86,124,125,126,127,,154,218,224,238,243,251,308,310,312,416,437 enz. 21/30 - 1 : 10!!!!
13-06-2004 La Souterriane 165 d. 2,4,8,9 enz. 8/13
Rayon 7 797 d. 4,12,27,35,69 enz. 8/13
Proviciaal N.P.O. 4108 d. 11,25,59,81,200enz. 8/13
10-07-2004 Chateauroux 161 d. 1,2,3,7,8,9,10,12 enz. 17/30
Rayon 7 859 d. 7,10,11,20,24,26,28,35,56,68,76 enz. 20/30
Provinciaal N.P.O. 4314 d. 20,28,29,68,75,82,89,120,191,263,304 enz. 23/30

2e Asduif Vitesse Rayon 7, 3e Asduif Midfond Rayon 7, 4e Asduif Midfond Rayon 7, 7 + 9 Asduif Midfond Afd. Zeeland, 3e Asduif Dagfond Rayon 7, 3e Asduif Dagfond Afd. Zeeland.

Belangrijste prestaties 2005 ----- Important performances 2005

Nat. N.P.O. Vluchten:
28-05-‘05 TOURS 501 km. Club. 298 d. 1,2,3,8,13,18,20,28,30 enz. 18 v/d 39.
Nat. N.P.O. 8018 d. 3,10,13 enz. 18 v/d 39.

11-06-’05 LE MANS 455 km. Club. 177 d. 1,2,4,6,8,11,12,13,17,18 enz. 17 v/d 36.
Nat. Regio 1. 6250 d. 6,14,66,84 enz. 17 v/d 36.

25-06-’05 LA SOUTERRAINE 603 km. Club 138 d. 1,2,3,5,10,12,14,15,16 enz. 14 v/d 30.
Nat. N.P.O. 4126 d. 17,21,62,96 enz. 14 v/d 30.

Van de 5 dagfond vluchten 4 teletext vermeldingen: Tours 3 en 10, La Mans 6, Ruffec 7.

30-04-’05 PERONNE 178 km. Club 378 d. 1,2,3,4,5,6,7,10,14,16,17,18,19 enz. 28 v/d 46.
RAYON 7. 2015 d. 2,3,,56,8,13,15,30,54,58,62,64 enz. 29 v/d 46.

15-05-’05 MORLINCOURT 221 km. Club 238 d. 2,4,7,8,12,14,15,16,17,20,24 enz. 23 v/d 45.
RAYON 7. 1469 d. 2,7,18,20,38,40,41,42,43,46,56 enz. 29 v/d 42.

18-06-’05 ABLIS 352 km. Club 125 d. 2,3,5,6,7,8,12 enz. 14 v/d 20.
PROVINCIAAL 4422 d. 11,12,21,33,50,54 enz. 16 v/d 20.

18-06-’05 HARCHIES 111 km. Club 140 d. 1,2,5,6,7,8,9,10,13,14,15,16,17 enz. 20 v/d 48.
RAYON 7. 1845 d. 1,2 enz. 17 v/d 48.
PROVINCIAAL 15.560 d. 1 en 2 Snelste.

25-06-’05 NIERGNIES 150 km. Club 250 d. 1,2,3,4,6,8,9,14,15,16,19,23,24 enz. 20 v/d 46.
RAYON 7. 1736 d. 1,3,4,44,48,75,77 enz. 19 v/d 46.

09-07-’05 PERONNE 178 km. Club 239 d. 1,2,3,5,9,12,13,14,15,16,23. enz. 21 v/d 36.
RAYON 7. 1415 d. 1,2,25,29,34,43,48,51,53,58,81. 27 v/d 33.

KAMPIOENSCHAPPEN RAYON 7. Afd. Zeeland
1. Vitesse kampioen jonge duiven: onaangewezen en aangewezen totaal.
2. Duif kampioen jonge duiven: NL.05-0514727 dochter van “De Toekan “x Dochter “Superkoppel”
1. Dagfond kampioen: onaangewezen en aangewezen totaal.
3. Duif kampioen dagfond: NL.02-0276426 zoon van: “Spirit 773” x “Super 742”
2. Midfond kampioen jonge duiven: onaangewezen en aangewezen totaal.
3. Generaal kampioen: onaagewezen en aangewezen totaal.

PROVINCIAAL. Afd. Zeeland
2. Dagfond kampioen: onaangewezen en aangewezen totaal.
4. Duif kampioen dagfond. NL. 02-0276426

Top Pigeons
Click here
 
The 90 % Gaby Vandenabeele Dentergem
"De Telexdoffer" NL 0007927/2000
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

"Dagfond Asduif 933"
NL 0310933/2003

1ste Ace-Pigeon Provinciaal N.P.O. 2005

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

"Inteelt Wittenbuik"
NL 1131420/1997

"Geschelpt 429"
NL 11314429
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
"The First Price Racer"
NL 2364589/1998
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
"Geschelpt 524"
NL 1311524/2002
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

85 % Gaby Vandenabeele
"De Blauwe 450" NL 1614450/2000

"Mother Toekanduifje" is full sister from "Blauw 450"
NL 0421553/2004
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
90 % Gaby Vandenabeele
"Toekanduifje" NL 0514727/2005
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

The 90 % Gaby Vandenabeele
"Son Toekan" NL 0514797/2005

"Zus Toekanduifje"
NL 0514796/2005

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

The 90 % Gaby Vandenabeele
"Lady Marleen" NL 9948570/1999

"Tamara" NL 9948589/1999

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

Direct Dirk & Louis Van Dyck
"Dochter Kannibaal" B 6380134/2001

""De Blauwe Dirk" B 6503652/2002

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

50 % Gaby Vandenabeele X 50 % Dirk & Louis Van Dyck

"Blauwe 361" NL 1227361
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

50 % Gaby Vandenabeele X 50% Dirk & Louis Van Dyck

"De Kras Witpen" NL 0514744/2005

"De Geschelpte Dirk" NL 0514697/2005

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.


85 % Gaby Vandenabeele
"Spirit 773" NL 9635773/1996

"Zoon Barney 784" NL 0015784/2000

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

100 % Gaby Vandenabeele
"De Witpen 743" NL 9635743/1996

"Het Super 742" NL 0015742/2000
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
80 % Gaby Vandenabeele
"De Toursdoffer" NL 0276426/2002
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
50% Van Hove-Uytterhoeven
25% Gaby Vandenabeele
25% Gebr. Janssen

"Dagfond-Asduif 817" NL 0208817/2002
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.
90 % Gaby Vandenabeele
"Orleansduifje 743" NL 0208743/2002
"Jonge Bijter 094" NL 9515094/1995
Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

95 % Gaby Vandenabeele
"Power Cock 449" NL 1227449/2003

"De Blauwe 578" NL 2140758/2004

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

100 % Gaby Vandenabeele
"De Blauwe Gaby 103" NL 9515103/1995

"Het Blauwtje 703" NL 9635703/1996

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

100 % Gaby Vandenabeele
"Goudklompje 864" B 3305864/1997

"Kleindochter 103" NL 1967738/2001

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

85% Gaby Vandenabeele
"Son from Blauwe Gaby103" NL 0421595/2004

"Stephanie" NL 0421596/2004

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

80% Gaby Vandenabeele
"De Sourdun" NL 0208764/2002

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

Direct Gaby Vandenabeele
"Bliksemduifje 600" B 3003644/2002

"Bliksemduifje 2" B 3001501/2004

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

Direct Gaby Vandenabeele
"Kleindochter Kleinen" B 3001568/2004 (Hen)

"Polleke Duivin" B 3001573/2004 (Hen)

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

Direct Vanhove-Uyterhoeven
"Dochter Jonge Bange 2" B 6041055/2001

"Zanzibar Duivin" B 6465494/2004

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

80% Gaby Vandenabeele
"Orleansduifje 561" NL 0325561/2003

100% Gaby Vandenabeele
"Het Kadetje" B3001565/2004

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.

100% Gaby Vandenabeele
"Macho 991" NL 9808991/1998

"Ronker 816" NL 0015816/2000

Om de pedigree te openen, klik op de foto hiernaast, om deze te vergroten, klik op het vierkantje dat onderaan rechts verschijnt.