Suchen

PIPA in China - november 2012 - update: 05/12 - verslag

Naar jaarlijkse gewoonte trokken Nikolaas Gyselbrecht en Luna Lai samen door China om een aantal belangrijke Chinese klanten te bezoeken. Deze keer werden ze vergezeld door Annekatrien Vinck en Chonin Kuo, beiden nieuw bij PIPA en dolenthousiast om bij te leren over de duivensport in China.

PIPA was samen met een aantal bekende Belgische en Nederlandse duivenliefhebbers voor de eerste keer aanwezig op de beurs in Langfang, die intussen al aan haar 12e jaargang toe is. Met 276 standen is ze de grootste duivenbeurs in China. Volgens insiders is het nog nooit zo druk geweest in Langfang. Als dit een barometer is voor de populariteit van de duivensport in China, dan zit deze sport daar zeker in de lift!

De tweede editie van PIPA Collectors Edition werd er gratis uitgedeeld, een overweldigend succes! De voorraad van 6.000 exemplaren was in een mum van tijd uitgeput. Ook de Wuhan-beurs werd een succes. Door de aanwezigheid van PIPA op deze beurzen vinden meer en meer Chinese duivenliefhebbers hun weg naar het online veilinggebeuren. Net zoals kleding online bestellen, is duiven op het internet kopen geen rariteit meer.

Het was hartverwarmend voor het PIPA-China-team om overal met open armen ontvangen te worden en te mogen genieten van de Chinese gastvrijheid.

Tot volgend jaar!

Kommentare

Er zit schoon volk tussen ! Wink

Had graag ook een kijkje willen nemen ...
Kan je ook info geven over de geveilde duiven van de Europese inzendingen ?
Of krijgen we daar persoonlijk nog info over .
G.

woow very nice event

kunjungan yang istimewa