Suchen

Prijsuitreiking Catalaanse Supercup editie 2009-2011

De Catalaanse Supercup is een competitie die loopt over 3 jaar met de 1e + 2e getekende op de vlucht uit Barcelona. Dit jaar vond de prijsuitreiking plaats van de editie 2009-2010-2011.

Er was een pak volk afgezakt naar het ‘Rozenhof’ te Wachtebeke, het zaaltje zat er proppensvol… alle 15 winnaars tekenden present, evenals een groot deel van de sponsoren, en talrijke prominenten zoals burgemeester Antoine Denert van Kruibeke, burgemeester Stany De Rechter van Stekene  met 1e schepen en provincieraadslid Nicole Van Duyse die verder nog een deel van hun schepenen hadden meegebracht, ere-burgemeester Georges Antheunis van Lokeren, en kersvers KBDB-mandataris Luc Bafort.

Voorzitter Rik Coppens was uiteraard in zijn nopjes met zoveel belangstelling… het is meteen ook een hart onder de riem voor de ganse bestuursploeg om met deze prachtige competitie door te gaan. Ze richtten dan ook een woord van dank richting de talrijke sponsoren die met hun steun dit prachtig initiatief en kampioenschap mogelijk maken! Winnaar van deze editie was Dr. Herman Bracke uit Lokeren, voor Jean-Pol & Bjorn Van Kerckvoorde uit Lovendegem en Gebr Van Landeghem uit Kruibeke. De ‘Asduif’ ging naar de Marc & Franky Van de Walle uit Zwalm. Onderstaand vindt u een fotoreportage met de huldiging van de 15 laureaten van deze editie 2009-’10-’11. Proficiat aan voorzitter Rik Coppens, en zijn bestuursleden Marnik Windels en Dirk De Rouck voor hun perfecte organisatie… ze beloofden alvast rendez-vous voor een volgende uitgave in 2014!

(De uitslagen van de Catalaanse Supercup vindt u terug op deze pagina.)