Suchen

Etienne en Frank Devos grote overwinnaars van de Belgische Superstar Competitie

Het werd weer een feest om U tegen te zeggen, deze keer in feestzaal Tybeert in Daknam (Lokeren). Honderdentien man aan tafel en telkens meer dan 200 handen op elkaar toen een van de vijftien laureaten van het Belgische Superstar-klassement langs de prijzentafel, ter waarde van enkele duizenden euro's, mocht passeren.

Etienne en Frank Devos, en hun dames, kwamen dan ook handen tekort om alle prijzen en bloemen in ontvangst te nemen. Hun prijzenpakket: een verblijf voor twee personen in het prachtige Palace hotel in Sun City tijdens de periode van de eindvlucht, geschonken door African Olive Travel Agency, een pakket mooie Zuid-Afrikaanse wijnen, de mooie trofee, prijzen van Het Laatste Nieuws, Natural, Jovati, Belga Vet, Paloma, Filip en Nicolas Norman en Beyers. We geven even de volledige top 5 mee:

  1. Etienne en Frank Devos
  2. Johny Goegebeur
  3. Erik Denys
  4. Dirk Vandenberghe-De Coene
  5. Willy en Ivan Baetens

Naast de top 5 mogen we ook niet vergeten dat Mathieu De Clippel en Dr. Wim Boddaert die bedacht werden met de gouden medaille van de Riddersclub plus een pakket wijnen van Wijnhandel Wijnveld uit Sinaai. Maurits Mattheeuws mocht de gewonnen trofee als Belgische winnaar van de landentrofee in ontvangst nemen, terwijl zijn vrouw een prachtig boeket bloemen kreeg.

Frank Devos als sponsor en coördinator, en Frank Daelemans als organisator van de feestavond hebben er bovendien voor gezorgd dat de aanwezige dames een fijn cosmeticaproduct en chocolaatjes van Neuhaus in de handen werden gestopt. Dit werd door de dames zeer geapprecieerd.

Het feest werd afgerond met een fijne receptie en het fel gesmaakte menu met heerlijke wijnen. De grootste "plakkers" bleven zelfs na één uur 's nachts in de bar nakaarten, wat erop wijst dat iedereen zich goed geamuseerd heeft. Tot slot wist Frank Daelemans aan te kondigen dat de deelnemers van de 17e Sun City Million Dollar Pigeon Race zich opnieuw aan een gratis festijn konden verwachten, wat op daverend applaus werd onthaald.

De nieuwe folders van de Sun City Million Dollar Pigeon Race vonden overigens gretig aftrek. Dat gevoel werd bevestigd doordat de dag nadien al de eerste inschrijvingen binnenstroomden. Ter attentie van de Belgische duivenliefhebbers; er zullen dit jaar twee verzendingen naar Sun City zijn voor de eenhoksrace. De eerste zending zal vertrekken rond 16 mei, de tweede ongeveer één maand later. De juiste data zullen eerstdaags worden meegedeeld via e-mail aan alle deelnemers, maar hou alvast deze data vrij! Wie graag een folder toegezonden krijgt, dient enkel een telefoontje te plegen naar Frank Daelemans (0475 384 697) of naar August Daelemans (03 722 04 40).