Suchen

Valence 2014

Offizielles Ergebnis: Belgien National, Alte
Klicken Sie hier für.
Der Sieger ist Vanbrabant Gerard.


Klicken Sie hier für das Ergebnis.
National- und Zonalergebnisse jetzt online verfügbar
Nationalsieger Belgien Alte: Vanbrabant Gerard (Nieuwerkerken)
Der Nationalsieger Belgien von Valence in der Kategorie "Alte" ist Vanbrabant Gerard (Nieuwerkerken).
Die Taube wurde am Samstag um 13:09:23 Uhr nach einem Flug von 659.827 km konstatiert, mit einer durchschnittlichen Geschwindigkeit von 1652.11 Meterminuten.


Bilder: Kris Jacobs
Alain Hoornaert (Wancennes, BE) verliert den 1. National ab Valence

Genauso wie Luc & Maurice De Laere verliert auch Alain Hoornaert aus Wancennes seinen Nationalsieg. Er konstatierte seine Taube um 12:14:21 Uhr, aber konstatierte den Kontrollgummiring erst um 12:59 Uhr.

Erste Taube gemeldet
Die erste Taube wurde auf PIPA gemeldet.
Klicken Sie auf “Radar”, wenn Sie sehen möchten, wo die Taube angemeldet wurde. Ein Überblick über alle Meldungen finden Sie unter "Anmeldungen".


Auflass um 06:30 CEST
Wetterverhältnisse beim Auflass: blauer Himmel, Südostwind, heiter

Wenn Sie den Flug live verfolgen möchten, gehen Sie zu "Anmeldungen". Hier werden Sie eine Liste aller auf PIPA gemeldeten Ankünfte sehen. Unter "Anmeldungen" können Sie auf "Radar" klicken, wenn Sie die dazugehörigen Orte sehen möchten..
Wetterkarten
Wetteraussichten: sonnig, warm, Südsüdwestwind

Anzahl der Tauben

6445 Tauben sind für den neuen Nationalflug ab Valence, der den ab Montélimar ersetzt, eingekorbt worden. 2013 wurden 5952 Tauben in Montélimar aufgelassen.

Kommentare

Beide liefhebbers denkelijk verrast door de hoge snelheden en niet aan het letten op de duiven.
Hafo maakt maar 1300mpm in Limburg ... dan chateauroux 1800mpm.

Erg jammer voor deze liefhebbers!!!

Erg jammer dat dit in de duivensport in België mogelijk is.

achterlijke KBDB regel
Het beste paard verdient de haver!

Vervalsing van de marktwaarde van de betrokken duiven.
Zo zie ik dat.
Georget

ze verdienen geld met hopen en kunnen nog geen oog instaleren aan inloop van spoetniek die alarm doorheeft naar gsm of in huis bij aankomst van een duif ( als je nationale speelt is dat geen luxe )

ik ben ook voor het afschaffen van dat onozel reglement. maar dat het nog altijd zo is moeten wij het respecteren van laer en hoornaert zijn geen beginnelingen in duivensport dus hun Eigen fout wat jammer is. ik te minstens als ik nationaal speel heb mij kontrole klok paraat staan met potlood en papier. en denk de meeste van ons ook. wat mij wel niet ontsnapt is dat dit te laat kontroleren de laatste jaren nog voorgekomen is op de nationaals. is me te gek en nu weer 2 winnaars maar mee nemen .

Flip65, wat voor een belachelijke opmerking geef jij nu ? Wat heeft dit met dit artikel te maken ? Het lijkt eerder dat je jaloers bent op iemand ? Is dat misschien ook zo ?

Waarom jaloers ik ken De laere luc zeer goed ik zie luc elke week ik vind het zelfs jammer maar dat is de oplossing een alarm als de controle blijft nooit meer verast
Hij speelt zeer goed het zal niet op een euro minder aankomen denk ik om dat te instaleren
(als je nationale speelt is dat geen luxe )
LIMA BEL EENS IK ZAL JE HET EENS UITLEGGEN MET HANDEN EN VOETEN 056-612182
Bij ons op het werk staan 1000 zulke ogen en dat is ook om een alarm te melden

Flip65, als je ook een alarm hebt dat een duif meld is ze nog steeds niet gecontroleerd hé ! En daarom werden er gisteren 2 Nationale zeges verspeeld omdat deze liefhebbers geen controle van hun duif "op tijd" deden ! Als ze nog een alarm hadden zoals jij beweerd zagen ze alsnog de eerste prijs Nationaal aan hun neus voorbij gaan ! Oké, als je een duif thuis krijgt voor de 1 ste nationaal ben je zo wie zo al nerveuzer dan dat je laat bent maar als het regelement zegt dat je binnen die bepaalde tijd moet controleren is dat voor iedereen zo ! Dat doet niets af aan die duif haar prestaties want die heeft er voor gevlogen ! Voor mijn part afschaffen die controle gummi's maar daar heb je ook weer zowel voor als tegenstanders van. Bij mij ging het er dus over dat het alarm wat jij zegt ook geen 1 ste prijs Nationaal opgeleverd zou hebben.

lima

Waren ze al op het hok ( waren ze al aan het wachten op de duiven )
Als dat niet zo was kan een alarm werken ik heb het ook al gehad dat er een paar duiven op het hok zaten van clermont lokale vlucht maar de plaat was al in werking dat maakt niets uit daar moet je geen controle hebben
Dat zal wel de reden zijn dat ze te laat waren een melker als luc de laere zal dat niet vergeten de controle dat denk ik toch

Philippe, ik ga er toch van uit dat als je duiven mee hebt op een Nationale vlucht dat je toch ook op de duiven let die moeten komen. Enfin, zo doe ik dat toch. Vooral omdat je weet als je Nationaal speelt controle moet doen van je eerste oude en eerste jaarse duif. Als je het artikel goed gelezen hebt zie je dat zij 17 minuten na aankomst van hun duif de controlegummi geconstateerd hebben. Waarschijnlijk zijn die mensen verschrokken geweest en zijn zij door de emoties gewoonweg vergeten te constateren. Ik vind het voor hen zeer spijtig dat je op deze manier de eerste Nationaal aan je neus ziet voorbij gaan want ik zeg het nog eens : dit duifje heeft voor de kop gevlogen ! Ik ben ook voorstander om het af te schaffen maar er zijn zowel voor als tegenstanders van. Maar als ze de controle willen behouden om het frauderen tegen te gaan denk ik dat het toch weinig zin heeft want wie wil frauderen doet dat toch ! Dat is net hetzefde als je huis super beveiligen. Als ze bij je binnen willen zijn komen ze toch hoor want dan wachten ze je op, zetten een revolver tegen je kop en gaan met jou mee naar binnen. Erg als je op deze manier de eerste prijs Nationaal moet afgeven ! Maar zo lang het regelement in de boeken staat moet het ook door iedereen toegepast worden.

lima

maak je eens bekent

Philippe (flip65), iedereen op het forum kent mij hier en jij niet ? Mario is de naam. Waarom wil je weten wie ik ben ? Ik weet toch ook wie jij bent.