Suchen

27/01/2017 - Kampioenendag 2016

Op Zondag 22 Januari '17 werden in ons nieuw lokaal, cafe Bosdorp, bosdorp 80 te Stekene de kampioenen 2016 in de bloemetjes gezet. De Voorzitter overhandigde de trofees aan onze winnaars. Onder luid aplaus kwamen ze één voor één Hun prachtige trofee ophalen. Uiteraard volgde nadien de fotosessie van onze kampioenen.

In de prachtige feestzaal die goed gevuld was met liefhebbers en sympathisanten werden de geschonken bons en jonge duiven ter plaatse van lokale- en regionale kampioenen aan de man gebracht door de verkoper van dienst. Er werd flink geboden waardoor de schenkers een mooi bedrag achter Hun naam kregen en de kas voorzien werd van de broodnodige fondsen om de werking van volgend seizoen te verzekeren.

De hongerige magen werden rijkelijk gevuld met lekkere boterhammen met beleg. Daar hoorde uiteraard het nodige vocht bij en duurde het feest nog tot een laat uur, de laatsten keerden huiswaarts rond 23.00 uur, de dames waren erbij en dan is het geen probleem om zo laat thuis te komen, het zijn feitelijk onze dames die het feestje tot zo laat lieten duren.

Het was een geslaagde namiddag en avond, op naar het nieuwe seizoen.

Succes aan iedereen gewenst.