Mr. Robert Van Eycken is overleden - Update: rouwkaart

Zaterdag 24 maart 2012 heeft Robert Van Eycken ons verlaten. Robert was een icoon van de Belgische duivensport op de fondvluchten.De neergezette prestatie van zijn duiven spreken boekdelen. Zijn inzet en zijn gedrevenheid maken sprakeloos. Soms dachten wij dat hij kon toveren.

Maar Robert was meer dan een groot winnaar met de duiven. Hij was bovenal een heel Grote Mijnheer, een mens van goede wil.
Geen grootspraak, geen woord van achterklap,maar sierlijke en minzame eenvoud en nederigheid. Robert hechtte enorm belang aan normbesef en menselijke waarden. Heel tekenend voor de karaktermens Robert was zijn bekommernis.

Bekommernis voor zijn Maria, voor zijn kinderen,kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Robert, vlieg nu naar de door jou uitgekozen stek, waar een verwelkomingscomite met aan het hoofd je goede vriend Gaston je wellicht staat op te wachten. Kom goed aan, maar geef er ook daar een lap op. Op een dag komen we zeker kijken. Tot ziens Grote Mijnheer.
De informatie over de uitvaart staat op de rouwbrief.

Klik hier om PDF te bekijken

Het PIPA-team en al haar bezoekers wensen hun medeleven te betuigen aan familie, vrienden en kennissen, en wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.