Gouden Ringen Waasland: viering in Sint-Gillis-Waas in de Art Nouveau op zaterdag 10 december

Meer dan 250 aanwezigen op dit feest waarbij ook prominenten in onze duivensport en veel schoon volk. De algemene kampioen 2011 van de Belgische Verstandhouding en internationaal winnaar 2011 uit Narbonne, de heer Etienne Meirlaen, met zijn dame waren aanwezig.

Etienne had dan ook de Gouden Vleugel prinses en haar 2 eredames meegebracht naar het Waasland. De winnaars van de ringen en ereprijzen werden naar podium geroepen om hun prijs en de kussen van de babes in ontvangst te nemen.

Na de huldiging volgde een bonverkoop van een 35-tal bons. Die brachten in totaal 4550 euro in kas, wat een gemiddelde betekent van 130 euro. De uitschieters waren de bons van Etienne Meirlaen (€ 800), De Smeyter-Restiaen (€ 500) en deze van Declercq-Vervaeren (€ 300). Daarna werd een smakelijke maaltijd aangeboden aan de democratische prijs van 29 euro. Achteraf volgde een tombola met zeer mooie prijzen.

Yves Segers veroverde alle harten met zijn embiancemuziek  en plots was hij Eddy Wally…  Een optreden om U tegen te zeggen. De dansvloer was druk bezet en iedereen amuseerde zich, zoals Eddy het zei,  "GEWELDIG".

Tot slot een dikke pluim op de hoed voor de stichter en presentator van deze avond Freddy Van Eetvelde, familie Baetens en het volledige bestuur van de Gouden Ringen.

Wij zeggen bedankt en kijken al uit naar de editie 2012.