Beginnend liefhebber uit Assenede winnaar wedstrijd 'Sporters beleven meer' van gemeente Assenede (update 27-01)

De gemeente Assenede organiseert regelmatig een wedstrijd op haar sociale media onder de noemer 'Sporters beleven meer'. De jonge beginnende duivenmelker Brecht Loete was 1 van de kandidaten in de meest recente stemming op Facebook.

Update 27-01-2020:

De wedstrijd liep ondertussen ten einde en Brecht kwam als winnaar uit de bus! Onderstaand bericht op onze website heeft duidelijk geholpen, want Brecht won de wedstrijd met grote voorspong. Zo zie je maar dat wanneer duivenliefhebbers samen werken er veel bereikt kan worden. Brecht wil iedereen bedanken voor de steun en is zeer blij met zijn overwinning. Ongetwijfeld vormt dit voor hem nog een mooie extra motivatie om door te gaan met de duivensport!

Bericht 10-01-2020:

Vanessa Verheecke, de moeder van Brecht hoopt dat haar zoon Brecht met wat hulp van collega duivenliefhebbers als winnaar uit de bus kan komen: "Mijn zoon Brecht Loete, een jonge beginnende dierenliefhebber, is geselecteerd door de gemeente Assenede ivm sporters beleven meer. Hij kan daar iets mee winnen als hij de meeste stemmen behaalt. Nu zou het wel tof zijn om de duivensport zo populairder te maken bij de jeugd. Kunnen jullie de link ergens plaatsen zodat hij meer stemmen kan krijgen."

Hierbij de link waar je kan stemmen door de foto van Brecht Loete leuk te vinden.

Hopelijk kan de nominatie -en wie weet een overwinning- van Brecht in deze wedstrijd van de gemeente Assenede bij andere jongeren uit de buurt de nodige interesse opwekken voor de duivensport.