Angele Creytens (Adegem, BE) is overleden

Deze morgen werd mevrouw Angele Creytens, echtgenote van wijlen Odiel Schoors en moeder van Alex Schoors van het bekende tridem Schoors-De Waele, in intieme kring ten grave gedragen.

Angele (82) stond haar leven lang ten dienste van de mensen en de duivenliefhebbers, vroeger op haar melkronde, maar ook op haar erf waar het Hobbycenter Schoors was gevestigd, dat grote naambekendheid geniet in de streek, onder andere in de verkoop van duivenvoeders en benodigdheden. Een zaak die ondertussen reeds enkele jaren door zoon Alex verder wordt gerund. Twee weken terug zat Angele nog gewoon niets vermoedend, tussen de 'letters' de duiven op te wachten, en was ze nog getuige van de aankomst van de provinciale winnaar uit Marseille. Een week later was ze niet meer en overleed op zaterdag 26 juli aan een korte maar agressieve kwaal, zo snel is het gegaan. Ze werd deze morgen in intieme kring begraven. Op vraag van de familie werd dit bericht geplaatst in extremis.
We wensen via deze weg aan de familie, de vele vrienden en kennissen, ons blijken van medeleven te betuigen, en hen veel sterkte toe te wensen in deze sombere en droevige dagen die hen nu treffen.