Bestuur ‘Vriendenkring der Meetjeslandse duivenliefhebbers’ prikt nieuwe datum voor kampioenenhulde

Het bestuur ‘Vriendenkring der Meetjeslandse duivenliefhebbers’ heeft de beslissing genomen om de kampioenenhulde, die voorzien was voor zondag 12 december, niet te laten doorgaan.

Gezien de huidige hoge Coronacijfers zien wij ons als Bestuur ‘Vriendenkring der Meetjeslandse duivenliefhebbers’ genoodzaakt, mede ter bescherming van ons allen, om onze geplande kampioenenviering van zondag 12 december te annuleren.

We hadden dit alles graag anders gezien, en keken samen met u uit naar onze samenkomst. Maar de hoge aantallen Covid-19 besmettingen beslissen hier momenteel anders over. En wij wensen geen onnodige risico's te nemen.

Wij kozen reeds een nieuwe datum:
zondag 6 februari 2022 om 14 uur in de voetbalkantine te Waarschoot 

We hopen dat we dan allemaal voldoende beschermd zullen zijn en het virus onder controle is. Samen willen we dan onze kampioenen en alle leden verwelkomen. Met een huldiging van onze kampioenen en tentoonstelling van de best geklasseerde duiven. Tevens voorzien de gebruikelijke bonverkoop van de kampioenen uit het Meetjesland. En een spetterende tombola met de zeer waardevolle prijzen van onze sponsoren.De leden worden na half januari nog verder geïnformeerd met een persoonlijke uitnodiging en langs de gebruikelijke kanalen.

Nota: Graag hadden wij ook op uw hulp gerekend, om deze leden die over geen e-mail beschikken, te informeren. Dank alvast voor uw medewerking!

Met sportieve groeten,
Het bestuur