Aankondiging kijkdag Serge D'hondt (Deinze, BE)

Graag kondigen we u de kijkdag aan omtrent de verkoop van 24 topkweek- en -vliegduiven van de kolonie Serge D'hondt uit Deinze, die doorgaat op zondag 21 september aanstaande. Deze onlineveiling loopt momenteel op PIPA.

De Oost-Vlaamse kolonie van Serge D'hondt is in 2014 opnieuw opgerukt naar spectaculaire resultaten met tal van 1e prijzen, kettinguitslagen en vaak overrompelende prestaties vanaf de snelheid en halve fond tot op de provinciale en nationale grote halve fond en fond! Het resultaat van een ongebreidelde inzet en stielkennis van de liefhebber in kwestie, gekoppeld aan prestatiebekwaamheid en topklasse van de duiven zelf.

De succeslijnen van de Blue Princess en Celientje hebben de kolonie van Serge D'hondt richting nationale top gestuwd. De inbreng van de gouden kweekmoeder Vaillant heeft dit gegeven alleen nog maar versterkt. Naast overwinningen en topprestaties tot op nationaal vlak lagen deze duiven aan de basis van provinciale en nationale asduiven KBDB. We citeren voor de vuist weg:

- Blue Princess: 2e Nat. Asduif cat B Continental Cup 2011 in Budapest.
Ze won bovendien 2 x ‘top-20’ Nationaal met een 3e Nat. Argenton 7.358 d.,  en 18e Nat Chateauroux 20.517 d. Ze is zelf reeds moeder en grootmoeder van machtige 1e prijswinnaars.

-Celientje: 2e Prov Asduif Halve Fond KBDB en 7e Nationale Asduif Halve Fond KBDB 2012.
Ze won zelf 2 x 1e prijzen en 2e Prov Montrichard 2.178 d., en is reeds moeder van echte toppers op de halve fond.

-Vaillant: een stammoeder uit de duizend, met op ieder veertje een stukje goud. Moeder van een reeks gigantische crackduiven op de fond, waaronder de topkandidaat 1e of 2e Nationale Asduif Fond KBDB 2014 bij John Meurysse.

Stuk voor stuk duiven die in eerste instantie zelf voor deze topsuccessen hebben getekend, en eens op het kweekhok… voor de continuïteit, en voor een verdere uitbouw van de successenreeks hebben ingestaan. Tezamen met de andere topduiven die voor deze geweldige prestaties instonden, staan zij nu in aanbieding in een online-veiling op het internet bij PIPA.

Om zich een beter beeld te kunnen vormen van deze vlieg- en kweektoppers van Serge D'hondt, en deze eens persoonlijk te komen bekijken, werd voor u deze ‘kijkdag’ georganiseerd. Die gaat door in het duivenlokaal te Zeveren Deinze op Zondag 21 september 2014 aanstaande van 10u tot 14u30. Er is een hapje en drankje voorzien voor alle aanwezigen.

Belangrijke mededeling hierbij:

Graag verzoeken wij U omwille van organisatorische redenen om vooraf uw aanwezigheid te bevestigen via email naar info@dhoca.be.(dit kan tot vrijdag om 22u).

Locatie waar de kijkdag van Serge D'hondt doorgaat:

Zondag  21 September  vanaf 10u00 tot 14u30

Lokaal Cafe Sportwereld
Eerlijk Duurt Langst - Deinze-Zeveren
Aaltersesteenweg 130
Deinze - Zeveren 

Deze internetveiling startte op: 15 September 2014
Einde van de veiling: 28 September 2014