Alfons Klaas (DE)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Alfons Klaas (DE)

Broers & zussen OLR winnaars

De Duitse vader en zoon tandem Helmut en Alfons Klaas zijn de absolute top van de Duitse duivensport … maar behaalden vooral Internationaal furore met hun voortreffelijke resultaten op One Loft races. Niemand anders wist zo veel ereprijzen op de meest toonaangevende eenhoksraces te behalen … op de Million Dollar race, op de Carnival race, op de Derby Arona Tenerife – Klaas kwam, zag en overwon er. In deze fantastische veiling bieden de Duitse giganten broers en zussen van One Loft race top duiven aan.

Josh Riley (IRL)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Josh Riley (IRL)

Gebr. Janssen collectie

De beroemdste duivenmelkers aller tijden zijn de Gebroeders Janssen uit Arendonk. In april 2012 werden de laatste rechtstreekse Janssen kwekers voor astronomische bedragen op PIPA verkocht; niet veel later nam de duivenwereld met de dood van Louis definitief afscheid van de fameuze broers. Rechtstreekse Janssens zijn ware collectors items geworden; Josh Riley biedt 8 rechtstreekse Janssens in veiling aan op PIPA … uit ‘Schone Vos’, ‘Late Vos van 2004’ x ‘Schoon Licht’, ‘Geschelpte Klamper’, ‘Septemberman' x ‘Dochter Princes’ en ‘Schone Blauwe’ x ‘Klein Licht’ … de ware kenners watertanden van deze legendarische namen en kijken dus reikhalzend uit naar deze unieke kans.

Wout Spierings (NL)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Wout Spierings (NL)

Ludo Claessens Collectie

Met de aankoop van geweldige Ludo Claessens duiven gaf Wout Spierings een enorme kwaliteitsimpuls aan zijn eigen ijzersterke familie kopvliegers. Wonderkwekers als ‘Amerigo’, ‘Zwaardje’, ‘Miss Tours’, ‘Simply’s Brother’, ‘Bont Beauty’, ‘Crack Vedetje’, ‘Super White’, ‘Golden Supercrack’, etc., etc. kweekten verschillende 1e prijs winnaars en kopvliegers. Op nadrukkelijk verzoek van PIPA biedt Wout zijn super kwekers en zijn beste vliegers aan die minstens 50% Ludo Claessens ras bevatten. Zeer exclusief omdat de maestro zelf inmiddels al bijna 8 jaren geleden totaal verkocht. De Claessens duif heeft een enorme impact op de hedendaagse duivensport waardoor deze veiling zo speciaal is en waarnaar dus door vele kenners wereld reikhalzend wordt uitgekeken.

Ali Obaed (IQ)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Ali Obaed (IQ)

Kwekers + jongen van beste kwekers (incl. kind Gilbert, Lucky 848, Fyther,...)

Met de aankoop van verschillende kopstukken uit de Internationale duivensport verwezenlijkte de Irakese kenner Ali Abaed zijn droom een fantastische collectie duiven samen te stellen. Uniek, niet alleen in het Midden-Oosten maar ter wereld. Zeer mondjesmaat verkoopt Ali de parels van zijn gouden kweekploeg en telkens kiest hij PIPA als partner. In deze top kwaliteit veiling onder andere een dochter van de magistrale ‘Lucky 848’, een kind van de wondere ‘Gilbert’ van Limbourg en een kind van ‘Wittekop Gladiator’ Geerinckx x laatste dochter ‘Solange’ van Verkerk. Maar ook 2 kinderen van de 1e Int. Perpignan winnaar ‘Black Magic’ en een kind van ‘Zoon Blauwe Prins’ die grootvader is van de 1e I. Prov. Vierzon … wederom een fenomenaal aanbod aan top klasse duiven dus.

Jorge Martín Rodriguez (ES)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Jorge Martín Rodriguez (ES)

2 unieke vliegduiven

Duivensport op het eiland Tenerife bloeit al vele jaren enorm … de Derby Arona heeft als zwaarste eenhoksrace ter wereld nadrukkelijk bijgedragen om het Spaanse eiland op de kaart te zetten. Tenerife herbergt daarnaast enkele formidabele liefhebbers, waarvan Jorge Rodriguez één der besten is. Hij biedt twee unieke vliegers in veiling aan op PIPA; twee duiven die over water vliegen als geen ander beheersen en daarmee van grote waarde zijn voor een ieder die duiven aanbidt die onder zware omstandigheden uitstekend uit de voeten kunnen.

Miguel Aguas en Papo Cheio (PT)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Miguel Aguas en Papo Cheio (PT)

Collectors Items

Twee van de smaakmakers van de Portugese duivensport zijn Miguel Aguas en Papo Cheio. Voor een groot deel danken zij hun topprestaties aan investeringen in België, uit de beste duiven van top liefhebbers … Enkele van de meest waardevolle kwekers biedt Miguel in veiling aan. Zoals van Rudi De Saer (uit stamkoppel ‘Perigueux’ x ‘Corry’ en uit ‘Argentonneke’), van Albert Derwa (uit broer ‘Paulien’), van Chris Debacker (uit ‘Nick’ x ‘Natascha’), van Bourlard (uit broer ‘Limoges’) en last but not least van Gaby Vandenabeele (uit ‘Rudy’) … super klasse dus in een superbe veiling.

Peter De Meyst (BE)
Deze veiling eindigt
13 sep 2015

Peter De Meyst (BE)

Fondcollectie

Als liefhebber van de grote fond wist Peter zich immer te bedienen van het allerbeste kweekmateriaal. Onder andere in kinderen van pareltjes uit de stallen van Batenburg-VD Merwe, Boogaerd-Van Buren en Etienne Meirlaen vond hij perfect kweekmateriaal, waar hij in korte tijd een sterke viegploeg mee opbouwde. Peter dient om gezondheidsredenen noodgedwongen deze zorgvuldig opgebouwde collectie te verkopen ; 7 top kwaliteit duiven rechtstreeks van twee toonaangevende hokken in de Internationale fondwereld. Met kinderen van ‘New Laureaat’, ‘New Witbuik’, ‘Amalia’ en ‘Diamantje’ van Batenburg-VD Merwe als voornaamste attracties.
Loading ...

Loading ...


Loading...