G&S Verkerk (NL)
Deze veiling eindigt
06 dec 2015

G&S Verkerk (NL)

Jongen van beste kwekers

De veiling van een ronde jonge duiven uit de beste kwekers en vliegers van Gerard en Bas Verkerk, vormt ieder jaar een hoogtepunt in het PIPA veilingseizoen. In 2015/2016 zal dat niet anders zijn, gezien de fabuleuze wijze waarop Bas de vliegploeg van het ene naar het andere hoogtepunt leidde in het vliegseizoen 2015. Vader en zoon Verkerk verheugen zich vooral over de vele successen die met dank aan Verkerk duiven over heel de wereld worden behaald. Uitvloeisel van de jarenlange filosofie om de toppers niet te verkopen maar in te zetten voor de kweek … en door enorm sterk door selecteren toe te werken naar de moderne postduif. In de Verkerk veiling op PIPA traditioneel kinderen van alle beste kwekers en vliegers van Verkerk. Een buitenkansje dus.

PIPA Elite Center (BE)
Deze veiling eindigt
06 dec 2015

PIPA Elite Center (BE)

Een van de meest exclusieve duivensoorten ter wereld

PEC introduceerde "New Freddy" in 2010. Deze superklasse duif werd vanaf dag een als een iconische kweker beschouwd. Vijf jaar geleden won hij de titel van 1ste Nationale adsduid KBDB 2010, sindsdien heeft hij aan een ongelofelijk aantal succesvolle kinderen en kleinkinderen gekweekt. PEC spitst zich ook toe op het beste voor de extreem lange afstand (+800km), wat ook een van Nikolaas zijn passies is. Blijkbaar deelt hij die passie met Hugo Batenburg en de twee begonnen een nauwe samenwerking. Hun grootste blikvangen was de 1ste internationale Barcelona winaar van 2013 "New Laureaat".

Best of Germany
Deze veiling eindigt
06 dec 2015

Best of Germany

De Duitse duivensport wordt gekenmerkt door een aantal zeer dominerende liefhebbers, die zich door middel van grote investeringen hebben weten te onderscheiden van de massa. Liefhebbers die de sport kleur gaven dus, vaak met hun zelf gecreëerde stam duiven die wereldwijd ook furore maken op eenhoksraces. In deze veiling het beste van het beste van Duitse toppers die de pareltjes van hun hok toevertrouwen aanbieden op PIPA.

Geert Vanrenterghem (BE)
Deze veiling eindigt
05 dec 2015

Geert Vanrenterghem (BE)

Topvliegers + jongen van beste kwekers

Als onderdeel van de absolute top van België, zijn de verwachtingen bij Geert Vanrenterghem jaarlijks hooggespannen … met provinciale en Nationale kopprijzen toonde Geert daarom in 2015 nog maar eens waartoe ze hij in staat is. De superstam duiven met 2 wonderkoppels Tsaby 1 x Kim 1 en Orlando X Nicofelia aan de basis is wereldwijd zeer gewild; zelfs hofleverancier Gaby Vandenabeele slaagt met de duiven die hij terughaalde bij Vanrenterghem fenomenaal, met o.a. 1e Nat. asduif Super Romeo. Op PIPA komt een selecte groep topkwaliteit duiven in veiling, met als blikvanger o.a. Dongura (Beste Tulleduif in PIPA-ranking 2014 over 3 jaar) en jongen van alle beste kwekers.

Thibaut-Boons (BE)
Deze veiling eindigt
05 dec 2015

Thibaut-Boons (BE)

Enkele topprestatieduiven + jongen uit beste kwekers

De tandem Thibaut-Boons maakt deel uit van de Belgische halve fond top. In 2015 werd dat eens te meer onderstreept met de titel 1e Nat. kampioen halve fond KBDB en de 3e & 7e Nationale asduif zware halve fond jaarlingen KBDB … Vorig jaar werden ze ook al gekroond tot 1e Nat. kampioen halve fond oud KBDB, 1e Nationale asduif halve fond KBDB, 3e Nat. kampioen zware halve fond KBDB oud, 4e Nationale asduif zware halve fond oud KBDB en 9e Nationale asduif kleine halve fond jaarlingen KBDB … voeg daarbij nog de titels 1e Nat. kampioen jaarlingen en 1e Nat. asduif midfond KBDB, beiden in 2005, en het sluitende bewijs voor een decennium op het allerhoogste niveau is geleverd. Al deze titels onderschrijven de top kwaliteit waaruit deze kolonie bestaat. Thibaut-Boons biedt in veiling aan een selectie jonge duiven uit alle beste kwekers en vliegers, exclusief voor PIPA. Blikvanger in de veiling is de topvlieger 373/12, 2e Olympiade duif Cat H Budapest en volle zus van Lola, 4e Nat. asduif zware halve fond KBDB & 1e Olympiade duif Cat. H Budapest!

Gebr. Van Langen (NL)
Deze veiling eindigt
05 dec 2015

Gebr. Van Langen (NL)

Topprestatieduiven + enkele jongen van beste kwekers

Het grijpen van de titel Nationaal hokkampioen van Nederland in 2014, betekende een dikverdiende beloning voor vele jaren kopvliegen door René en Peter Van Langen. In groot verband werd veel gewonnen en toppers als Miss Evita, Eidon en Fallon lieten zich lauweren tot 1e provinciale asduif. Één van Nederlands grootste vliegsensaties van de laatste jaren bieden op PIPA exclusief enkele topvliegers en kinderen van alleen de beste kwekers in veiling aan.

Roger Debusschere (BE)
Deze veiling eindigt
05 dec 2015

Roger Debusschere (BE)

Jongen van de beste kwekers

Het combineren van twee oerkrachten leidt niet zelden tot ongekende prestaties. De synergie die twee kampioenen kunnen realiseren is subliem, daarvan zijn Damien Baert en Roger Debusschere een waar exponent. Na een spectaculair seizoen in 2013 en de Nationale zege op Tulle in 2014, denderde de trein in 2015 onverminderd door met vele hoogtepunten tot gevolg. Op PIPA verkoopt Roger Debusschere kinderen van hun allerbeste kwekers.

Mark Kitchenbrand (SA)
Deze veiling eindigt
29 nov 2015

Mark Kitchenbrand (SA)

Alle oude duiven

Één van de top veilingen van het seizoen 2015-2016 is de verkoop van alle oude duiven van Mark Kitchenbrand uit Zuid-Afrika. Met andere woorden de meest indrukwekkende kolonie eenhoksvliegers van de wereld. Stamduif van het hok Mark Kitchenbrand is zonder meer Birdy, de beste duif ooit op de Million Dollar race en gekroond tot o.a. winnaar Knock Out Average competitie, Grand Average competitie, Hot Spot Average competitie … Mark kocht haar voor een recordbedrag en omdat hij ook de vader, moeder en verschillende broer/zussen op de hokken heeft, is hij zonder meer de schatbewaarder van deze fameuze dynastie! In de loop der jaren stroomden de Kitchenbrand kweekhokken vol met veel meer sterren van de Million Dollar race …

Stickers-Donckers (BE)
Deze veiling eindigt
28 nov 2015

Stickers-Donckers (BE)

Topvliegers

In de moderne duivensport is de kolonie Stickers-Donckers zonder meer één der bekendsten ter wereld. Op de snelheidsvluchten is er eigenlijk geen betere, waarvan vele titels de getuige zijn. 1e Nationaal kampioen jonge duiven snelheid KBDB 2011 1e Nationale asduif snelheid oud KBDB 2011 1e National kampioen jaarlingen snelheid KBDB 2014 Gouden Duif winnaar 2013 Olympiade duiven in Poznan 2011 - Nitra 2013 - Boedapest 2015 Veel van hun duiven werden een begrip, zoals de Wonderboy, Ons Aske, Kleine Olympic Blauw, Jackpot, Olympic Boy, Miss Hafo, etc. Op PIPA biedt de succesformatie een selectie van hun beste vliegers in veiling aan, samen met kinderen van de beroemdste duiven. Het allerbeste dat de Belgische duivensport te bieden heeft.

Koen Minderhoud (NL)
Deze veiling eindigt
28 nov 2015

Koen Minderhoud (NL)

Jongen van beste kwekers

Met een uitzonderlijke lange periode aan de absolute top, kan Koen Minderhoud zonder twijfel als nestor van de Zeeuwse duivensport worden beschouwd. Met name door zijn super prestaties en de vele liefhebbers die dankzij Minderhoud-duiven een stap zetten richting de provinciale of zelfs Nationale top. Ondertussen bleef Koen spijkeren aan zijn onvolprezen kolonie en met de fameuze ‘Geeloger’ heeft hij een nieuwe superster op de hokken. De wonderdoffer die 3 provinciale zege’s behaalde ontpopt zich in recordtempo tot superkweker. Een ware success-story. Koen biedt een kleine groep jonge duiven uit zijn beste kwekers op PIPA in veiling aan - fantastische klasse!

Arie Dijkstra(NL)
Deze veiling eindigt
28 nov 2015

Arie Dijkstra(NL)

Enkele topvliegers + jongen van beste kwekers

De vlucht die Arie Dijkstra het afgelopen decennium nam in de Internationale duivensport, is ongekend. Na jarenlange topprestaties in vrijwel alle disciplines, bleek ‘de Dijkstra-duif’ wereldwijd tot veel in staat; ook op One Loft Races bleken ze voor veel liefhebbers de basis voor Internationaal succes. In een zeer speciale veiling brengt Arie een groep exclusieve duiven in verkoop, waarbij de zo succesvolle stamduiven Leonardo x Tinkebel, Big Boom en Okidoki een sleutelpositie innemen … een uitzonderlijke veiling met de elite van de Nederlandse duivensport, unieke prestatieduiven aangevuld met jongen van de beste kwekers.
Loading ...

Loading ...


Loading...