Zoeken

   
Sky Chen (CN): Collector's Items
Deze veiling eindigt
31 mei 2015

Sky Chen (CN): Collector's Items

Incl. zoon 't Goedje & dochter Di Caprio

De Chinees Sky Chen biedt enkele unieke Collectors Items in veiling aan… stuk voor stuk duiven met gouden genen die het gezicht van de duivensport de afgelopen jaren bepaalden. Rechtstreekse duiven o.a. van De Saer(uit ‘Zoon Groten’ x ’t Goedje’) … van Dirk Van Dyck uit ‘Di Caprio’ … van Gaby Vandenabeele uit ‘Ronaldo’ … van Casaert-Senechal uit ‘Soren’ … en maar liefst 3 kinderen van Koopman icoon ‘Mr. Allennig’. Een superb aanbod!

Stella Rossa (IT) - Il Ragno dynasty
Deze veiling eindigt
31 mei 2015

Stella Rossa (IT) - Il Ragno dynasty

Il Ragno is de beste vliegduif ooit in Italië!

In een zoektocht naar de top, besloten de Italiaanse liefhebbers Ermes Trenti, Nikolas Damiani, Rocco Toscani en Silvio dall’Armellina hun krachten bundelen. Top klasse uit België en Nederland werd naar Italië gehaald en met Zuid-Europees temperament werd deze klasse vertaald naar super prestaties door de vrienden verenigd in Stella Rossa. En dat in de moeilijke weersomstandigheden van Italië.

Derycke-Schieman (NL)
Deze veiling eindigt
31 mei 2015

Derycke-Schieman (NL)

11 jongen van de beste kwekers

In Nederland is de Combinatie Derycke-Schieman het bijhuis geworden van Gaby Vandenabeele. Met hun rechtstreekse Vandenabeele-duiven wisten ze in 2014 de Nationale Derby der Junioren te winnen; een hoogtepunt van jewelste. De winnares ‘Gabriela’ komt rechtstreeks uit het allerbeste van Gaby Vandenabeele zoals ‘Bliksem’, ‘James Bond’ en ‘Marino’ … ze werd - net als haar ouders en grootouders - niet verkocht. In deze veiling 11 uitgelezen jongen van 2014 en/of jongen 2015 uit onder andere de Nationale winnares, haar ouders en haar grootouders. Allen 100% Gaby Vandenabeele. Een éénmalig uniek aanbod.
Loading ...

Loading ...


Loading...