Zoeken

   
Francis & Bart Verdeyen (BE)
Deze veiling eindigt
09 nov 2014

Francis & Bart Verdeyen (BE)

2 Nationale winnaars Barcelona in deze veiling

Een authentieke Barcelona-veiling, waar zowel de 1e Nat. / 2e Int. Barcelona 2010 ‘Black Shadow’ en de 1e Nat. duivinnen / 2e Nat. Barcelona 2011 ‘Claire’ in veiling komen. Twee diamantjes die worden aangeboden door Bart & Francis Verdeyen, tezamen met 2 kinderen van ‘Black Shadow’ x ‘Claire’. Verder 12 rechtstreekse kinderen en 6 kleinkinderen van één van beide toppers; daarmee staat deze veiling bol van de beste Barcelona-genen van België … een super kans dus voor zij die een basis zoeken om mee uit te blinken op de Koninginnevlucht.

Eric Berckmoes (BE): beste vliegers en kwekers
Deze veiling eindigt
09 nov 2014

Eric Berckmoes (BE): beste vliegers en kwekers

Het goud van Albert Marcelis blinkt nog altijd volop bij Eric Berckmoes. De pupil die het levenswerk van zijn leermeester vol overgave voortzette, brengt al zijn beste oude duiven in veiling en daarmee wordt een karrevracht aan klasse onder de veilinghamer gebracht. De genen van Olympiade duif en winnaar van 22x 1e prijs ‘Sprint’ domineren nog immer de pedigrees van de Berckmoes duiven, waar giganten als ‘Jonge Sprint’ (5x 1e), ‘Nieuwe Zion’ (1e Nat. Gueret), ‘Yanti’ (1e asduif fond West Europese Landen Cup) en ‘Babette’ (Olympiade 2007) de dienst uit kwamen maken op Nationaal en Internationaal podium. In deze veiling de beste vliegers en kwekers van Eric Berckmoes.

Harry van Andel (NL): Collectors Items
Deze veiling eindigt
09 nov 2014

Harry van Andel (NL): Collectors Items

Incl. kind Rudy, De Leeuw, Goudhaantje, De Jan,…

In zijn streven een sublieme vliegploeg met 1e prijswinnaars samen te stellen, bouwde Harry Van Andel zorgvuldig aan een kweekploeg vol top kwaliteit. Daarvoor bracht hij het beste van de Nederlandse & Belgische duivensport samen … waaronder uit het allerbeste van Leo Heremans, Gaby Vandenabeele, Verkerk,…. Op PIPA brengt Harry enkele ware collectors items in veiling – de crème de la crème van de Internationale duivensport.

Sorin Florea (RO): Support Auction
Deze veiling eindigt
08 nov 2014

Sorin Florea (RO): Support Auction

De „Charity auction“, georganiseerd door PIPA om Mr. Sorin’s provincie te helpen aan een nieuwe transportwagen. De goede relatie tussen Nikolaas Gyselbrecht en Mr. Sorin, heeft geresulteerd in een zeer interessante veiling, met grote namen. Fairplay, vriendschap en wederzijds respect voor Nikolaas Gyselbrecht en Florea Sorin hebben ertoe geleid dat de duivenliefhebbers deze uitstekende duiven hebben geselecteerd voor deze veiling.

Premier Stud (U.K.): Volledige Gaston vd Wouwer Collectie
Deze veiling eindigt
08 nov 2014

Premier Stud (U.K.): Volledige Gaston vd Wouwer Collectie

Incl. broers/zussen Kim & Laura, kinderen Barbara, 098,…

In hun streven het allerbeste van de Belgische duivensport op de kweekhokken bijeen te brengen, maakte de Engelse kweekstal Premier Stud ook de gang naar Gaston Van De Wouwer in Berlaar … simpelweg omdat de prestaties van deze superman een onuitwisbare indruk maakten. Bij Gaston werd aangeklopt om louter uit zijn sterkwekers kinderen te bemachtigen. En dus maakte een unieke groep jonge duiven de oversteek van België naar het Verenigd Koninkrijk. Nageslacht van deze magnifieke ‘Kaasboer’-kolonie behaalde top prestaties bij verschillende sateliethokken; het in veiling brengen van de rechtstreekse Van De Wouwer duiven biedt een ongekende kans want de verkoop van de oude duiven van Gaston van de Wouwer ligt net achter ons.

Jewels of the Sky 2014-2015 - 10th Edition - Part I
Deze veiling eindigt
02 nov 2014

Jewels of the Sky 2014-2015 - 10th Edition - Part I

Exact tien jaar geleden werd het concept van Jewels Of The Sky uitgedacht. Door het beste van de beste liefhebbers ter wereld in één verkoop aan te bieden, groeiden de Jewels uit tot het kroonjuweel onder de PIPA-veilingen. Iets wat niet alleen bij kopers, maar ook bij verkopers op enorme belangstelling kan rekenen. De fine fleur die dit jaar deelnemen aan het eerste deel van de Jewels zijn: Pieter Veenstra Gerard Koopman Jan Hooymans Bart Geerinckx Rudi De Saer Etienne Meirlaen Jos Vercammen Erik Limbourg Enkel de absolute top van Nederland en België dus. Klassenamen in een klasseveiling, of wat dacht u?

Best of Germany
Deze veiling eindigt
02 nov 2014

Best of Germany

De Duitse duivensport wordt gekenmerkt door een aantal zeer dominerende liefhebbers, die zich door middel van grote investeringen hebben weten te onderscheiden van de massa. Liefhebbers die de sport kleur gaven dus, vaak met hun zelf gecreëerde stam duiven die wereldwijd ook furore maken op eenhoksraces. In deze veiling het beste van het beste van Duitse toppers die de pareltjes van hun hok toevertrouwen aanbieden op PIPA.

Loading ...

Loading ...


Loading...