Zoeken

   
Bart Geerinckx (BE)
Deze veiling eindigt
08 feb 2015

Bart Geerinckx (BE)

Jongen van beste kwekers

Wellicht één van de meest succesvolle kolonies van België is die van Bart Geerinckx. Twee jaar op rij werd een Nationale zege op het palmares bijgeschreven; in 2014 zijn de mannen met 2x 1e Nationaal Zone en 1x 1e provinciaal weer rijkelijk met eremetaal bedeeld. Maar het was wonderduif ‘Acy’ die in 2014 met de aandacht ging lopen want met een coefficient van 9 voor de Olympiade van januari 2015 in de categorie fond is zij dé kanshebber om het goud binnen te halen. Gladiator en Wittekop Sylvester x Willyke zijn de namen die achter vrijwel elk succes schuilen en wiens kinderen de top genen moeiteloos doorgeven aan nieuwe toppers. De stam Geerinckx wordt om die reden wereldwijd graag gezien als unieke versterking … daarvoor is deze exclusieve veiling op PIPA de ideale mogelijkheid, omdat uit de allerbeste kwekers jonge duiven worden aangeboden.

Etienne Meirlaen (BE)
Deze veiling eindigt
08 feb 2015

Etienne Meirlaen (BE)

Kinderen van beste kwekers

Een fenomeen van groots allure is Etienne Meirlaen. Hij bepaalt nu geruime tijd het gezicht van het Internationale fondspel en de stam duiven die hij opbouwde weet inmiddels wereldwijd verschillende kolonies naar een hoger plan te tillen. De vermaarde ‘Yelena’ dynastie heeft een grootse impact, niet op zijn minst bij de grootmeester zelf. Die liet zich in 2014 kronen tot 3e Nat. kampioen fond oude duiven KBDB en greep de dubbele Nationale winst op Pau, de provinciale winst op Agen en wist 3 duiven geklasseerd tussen de Nationale asduiven KBDB. Etienne biedt in een top klasse veiling het beste uit de actuele toppers van zijn wereldberoemde kolonie in veiling aan.

Comb. Elzinga (NL): Topvliegers + jongen van beste kwekers
Deze veiling eindigt
08 feb 2015

Comb. Elzinga (NL): Topvliegers + jongen van beste kwekers

Incl. 1. NPO jongen & kinderen van wonderduivin Esmee

Tjeerd en Jouke Elzinga uit Harkema onderscheiden zich al jaren door fenomenale prestaties! In 2014 waren hun prestaties eens te meer uitzonderlijk, met 8x teletekst en zelfs 2x 1e NPO, de beste dagfondduif van Friesland en 2e Nat. asduif dagfond … de eerste 2 jongen van deze ‘Esmee’, de 2e Nat. asduif die tevens Nederland vertegenwoordigt op de Olympiade, worden exclusief verkocht op PIPA … Blikvangers in deze veiling zijn verschillende speciale prestatieduiven, waaronder NPO top 10 winnaars met o.a. de winnaar 1e NPO Morlincourt jonge duiven 2014. Een veiling dus van super klasse!

Jan & Leanne van de Pasch (NL)
Deze veiling eindigt
08 feb 2015

Jan & Leanne van de Pasch (NL)

Enkele topvliegers - Incl. Olympic Venus en 2e & 4e Nat. Asduif TBOTB

De hegemonie van Jan en Leanne Van De Pasch blijft maar duren. ‘Mr. Wie Heeft Ze Beter’ slaag er jaar na jaar in zijn fenomenale stam kopvliegers naar grote hoogtes te leiden. De gouden genen van rechtstreeks Gebr. Janssen kweekicoon ‘Lowieke’ laten nog immer sporen na en via zijn kinderen en kleinkinderen - bijna zonder uitzondering Nationale asduiven - vliegt de nieuwe generatie Van De Pasch duif nadrukkelijk in de kijker. Jan en Leanne selecteerden voor PIPA een prachtige groep prestatieduiven.

Markus Sottor (DE): Heinz Meier collectie
Deze veiling eindigt
08 feb 2015

Markus Sottor (DE): Heinz Meier collectie

Kinderen Goldstuck, Perle, Fantasia, Der Präsident, Supra I & II

Het goud van wijlen Heinz Meier werd stevig gekoesterd in de schatkamers van Markus Sottor. Zijn kweekolonie rijk aan kinderen en broers/zussen van alle toppers van Duitsland’s superkampioen Meier bleek in staat nieuwe kampioenen voort te brengen en betekenden een grootste kwaliteitsinjectie. PIPA benaderde Markus om deze zeldzame Heinz Meier diamantjes in veiling aan te bieden en Markus stemde in. Daarmee komen unieke duiven in veiling, zoals een kinderen van topvliegers ‘Fantasia’ (1e Nat. asduivin 2009), ‘Supra 1’ (1e Nat. duivin 2010), ‘Supra II’ (2. Nat. duivin 2010) ‘Super Star’ (6e en 8e Nat. stamdoffer), ‘Fenomenale’ (5x top 60 Nat. asduif) en kinderen van stamduiven ‘Goldstück’, ‘Der General’, ‘Der Kaiser’, ‘Der Präsident’, ‘Der Kracher’,...

Jewels Of The Sky Hyper Exclusive
Deze veiling eindigt
01 feb 2015

Jewels Of The Sky Hyper Exclusive

Meest exclusieve duivenveiling ooit!

Het tienjarige jubileum van Jewels Of The Sky wordt op spectaculaire wijze gevierd. In een soort ‘back to basic’ werd de Internationale duivenelite gevraagd 1 jonge duif in veiling te brengen uit het allerbeste op hun hok … om daarmee de meest exclusieve jonge duiven veiling ooit te kunnen presenteren. Een veiling dus die liefhebbers van alle toonaangevende duivenrassen bedient met alleen de crème de la crème. PIPA op zijn allerbest dus!

Bert Van den Berghe (BE)
Deze veiling eindigt
01 feb 2015

Bert Van den Berghe (BE)

Jongen van beste duiven + enkele Gaby Vandenabeele duiven

De veiling van alle oude duiven van Bert Vanden Berghe in 2013 werd een kapitaal succes voor de Vandenabeele-adept uit Wortegem. In recordtijd wist Bert een palmares te overleggen dat zijn weerga niet kende, waarbij 2e Nat. asduif ‘Gloria’ en 1e Nat. Agen winnaar ‘Fyther’ een centrale positie innamen … het zal geen verrassing heten dat de jonge appels van deze boom die achterbleven op de Vanden Berghe hokken, in 2014 alweer hun klasse kwamen etaleren … waarbij een dochter van ‘Gloria’, 'Prinses Gloria' al de 1e Nat. Gueret jaarlingen kwam winnen. In een fantastische veiling biedt Bert 18 diamantjes aan, waaronder een tiental rechtstreekse Vandenabeele duiven.

Klaas & Rik Van Dorp (NL)
Deze veiling eindigt
01 feb 2015

Klaas & Rik Van Dorp (NL)

Enkele topvliegers + jongen duiven uit beste kwekers

Al vele jaren maken Klaas en Rik Van Dorp de dienst uit in Rotterdam en omgeving op eendaagse vluchten. Vooral het winnen van 1e prijzen in groot verband in combinatie met kettinguitslagen maken veel indruk tot ver over de landsgrenzen. Op PIPA komen enkele klasbakken van dit kampioenenhok in veiling … toppers uit de bloedlijnen van Louis Van Loon, Bart Geerinckx en Jan Ouwerkerk, die al zo lang domineren voor vader en zoon Van Dorp.

M&D Evans (UK)
Deze veiling eindigt
01 feb 2015

M&D Evans (UK)

Topvlieger & topkoppel + jongen uit beste kwekers - Incl. 1. National Folkestone

Duivensport in de UK kent een aantal pioniers, waarvan Mark Evans er één van is. Als één der eerste Engelse liefhebbers onderkende hij de unieke kwaliteiten die de stam Gaby Vandenabeele kenmerkt en met deze diamantjes aan de basis werden prestaties behaald die tot die tijd als niet voor mogelijk werden beschouwd. In de loop der jaren werd met deze duiven aan de basis een magnifieke kweekploeg gevormd; PIPA is er trots op de vruchten van deze boom aan te mogen bieden in een zeer waardevolle veiling.

Jan Keen (NL)
Deze veiling eindigt
31 jan 2015

Jan Keen (NL)

Topvliegers + jongen van beste kwekers

Met NPO overwinningen, verschillende (Nationale) asduiven en handen vol overwinningen tegen vele duizenden duiven, werd Jan Keen een toonaangevende liefhebber in Noord-Oost Nederland. Duiven van zijn top kolonie werden zeer gewild, doordat ze op zo vele plaatsen van absolute meerwaarde in de kweekkolonie bleken; niet vreemd met het beste van Dirk Van Dyck. Günter Prange, Gerard Koopman en Fernand Marien als gouden basis. Jan biedt enkele prestatieduiven duiven in veiling aan, aangevuld met jongen van ‘The Bullet’, ‘Michael 1’, ‘Michael 2’, etc.

Extreme Long Distance Auction
Deze veiling eindigt
31 jan 2015

Extreme Long Distance Auction

In een speciale veiling bieden enkele iconen van de Nederlandse marathonwereld kinderen aan van hun allerbeste vliegers en kwekers. Dat betekent een verzameling duiven van uitzonderlijke kwaliteit van bloedlijnen die klinken als een klok in de Internationale duivensport. Aangeboden door de tophokken Batenburg-Van De Merwe, Comb. Murk, Comb. Verweij-De Haan, Daan Besseling, Jelle Jellema, Louw Van Den Berg en Twan Bongers … iconen die weten wat het is om te winnen op ’s werelds mees legendarische strijdperken!

SG Wilden-Lutz (DE)
Deze veiling eindigt
31 jan 2015

SG Wilden-Lutz (DE)

Supervliegers & jongen van beste kwekers - Incl. 1e Nat. Barcelona

Op de grote fond speelt Wilden-Lutz al geruime tijd een stevig woordje mee … als op zware Internationale klassiekers het uiterste van de krachtpatsers worden gevraagd, weet de Wilden-Lutz-duif zich te onderscheiden van de massa. In een kleine maar klasrijke veiling biedt SG Wilden-Lutz de magnifieke 1e Nat. Barcelona winnaar ‘Messi’ in aan samen met 7 van zijn directe kinderen. Maar ook enkele top vliegers – zoals winnaars van 2e Nat. Perpignan 2014 en 7e Nat. Agen jl. 2013 komen in veiling. Top klasse van de Internationale klassiekers.

Johan Bleyen (BE)
Deze veiling eindigt
31 jan 2015

Johan Bleyen (BE)

Enkele vliegers & kwekers - Incl. vader 1e Nat. Bourges

Keer op keer weet Johan Bleyen de spotlights te halen met fabuleuze prestaties. Vooral op de Nationaals leidt hij zijn top klasse kolonie naar grootse resultaten, waaronder vele top 10 klasseringen! Speciaal voor PIPA biedt Johan een zeer selecte groep toppers aan waaronder de vader van de 1e Nat. Bourges 2011, de winnaars van 4e Nat. Bourges en het beste van Leo Heremans uit o.a. ‘Nieuwe Rossi’, ‘Jan Junior’ en ‘Rossi’.

Loading ...

Loading ...


Loading...