Zoeken

   
Mike Schüler (DE): beste vliegers & kwekers + jongen uit beste
Deze veiling eindigt
26 apr 2015

Mike Schüler (DE): beste vliegers & kwekers + jongen uit beste

Incl. 1e Nat. Asduif Duitsland + ouders

Een der best presterende hokken van de Duitse duivensport is die van Mike Schüler, wiens arsenaal aan overwinningen en asduiven overweldigend is … onder de vele topduiven, is echter één doffer die de kolonie pas echt op de kaart zette door het behalen van de titel 1e Nationale doffer van Duitsland in 2013. Deze ‘Blue Diamond’ wordt gezien als een der beste kleppers van Duitsland ooit. Met 4x 1e in groot verband waaronder 1e Nat. Boxtel 10.044 d. is daarmee niets te veel gezegd. Mike verkoopt zijn beste kwekers en vliegers op PIPA en daarmee komt een icoon van de Internationale duivensport onder hamer … maar ook zijn ouders en een heel regiment aan top kwekers en vliegers meer. Een veiling van uitzonderlijk niveau!

Guido Loockx (BE)
Deze veiling eindigt
26 apr 2015

Guido Loockx (BE)

Enkele top vliegers + 5 jongen uit de beste kwekers

De ‘Pantani’-dynastie van Guido Loockx is één der meest imposante duivenfamilies van de moderne tijd. Nazaten ervan domineerden tot aan Nationale competities en de Olympiade; vooral de ‘Prinses’ (kld. ‘Pantani’) bloedlijnen staan de laatste jaren garant voor ongekend succes. Guido biedt een zestal top vliegers samen met 6 jonge duiven 2014 in veiling aan op PIPA, vrijwel allen gezegend met dezelfde genen als Olympiade duiven ‘Mrs. Blue Sky’, ‘Kai-Mook’ en Nationale toppers ‘Kaylan’ en ‘Lichte Pantani’.

Dynamic Lofts: Adrian John (AUS)
Deze veiling eindigt
26 apr 2015

Dynamic Lofts: Adrian John (AUS)

Leo Heremans & Pieter Veenstra collectie

Een zeer unieke veiling wordt mogelijk gemaakt door Australiër Adrian John. Met de intentie zijn kweekhok te versterken tot één der beste van het continent, schafte Adrian enkele jaren geleden unieke duiven aan bij kopstukken als Pieter Veenstra, Leo Heremans en Luc Houben. Collectors Items, omdat voorgenoemden de ouders van deze duiven verkochten in (totale) veilingen. Een jarenlange worsteling met de Australische overheid en hun enorm strikte quarantaine voorwaarden, leidde ertoe dat de waardevolle aankopen nog altijd niet op transport naar hun nieuwe eigenaar konden en voorlopig ook zeker niet kunnen. Om zulke waardevolle duiven niet nog langer nutteloos te laten verblijven, vroeg Adrian PIPA om deze briljantjes in veiling te brengen - een fantastische selectie van materiaal waar niet meer aan te komen is!

Filip & Nicolas Norman (BE)
Deze veiling eindigt
26 apr 2015

Filip & Nicolas Norman (BE)

2 topvliegers + 5 jongen van de beste kwekers

Filip & Nicolas Norman zijn de sterkhouders van één der meest legendarische duivengeslachten ter wereld. Want de naam Norman staat garant voor meer dan een eeuw duivensport op hoog niveau, opgebouwd via vader & grootvader Norbert Norman … en de afgelopen decennium is dat succes onlosmakelijk verbonden met de stervlieger en –kweker ‘Zorro’. Zijn nazaten blonken wereldwijd uit en zijn nog altijd dominant aanwezig in de Norman kolonie van heden ten dage. Een kolonie dis nog steeds grote successen viert en waarvan een zeer select groepje duiven in veiling wordt aangeboden. Daaronder de topvliegers ‘Gember’ en ‘Heaven’ en jonge duiven 2014 uit Olympiade duif ‘Gazpacho’, 2x 1e I.prov. winnaar en topkweker ‘Magic Florian’ en de provinciale topper ‘Glamour’.

Jos Thoné (BE)
Deze veiling eindigt
26 apr 2015

Jos Thoné (BE)

Enkele vliegers + jongen uit beste kwekers

De suprematie van Jos Thoné in de Internationale duivensport blijft maar voortduren. Met schijnbaar groot gemak schudt de ‘golden boy’ provinciale overwinningen uit zijn mouw en grossiert hij in ereprijzen op het Nationale en Internationale podium. Jos’ neus voor top kwaliteit bleek immer garantie op succes en met nazaten van deze gouden kweekkolonie behaalden zo veel liefhebbers over de heel de wereld grootse successen. Jos selecteerde in samenspraak met PIPA een groep duiven uit zijn beste kwekers en pakt daarmee uit in een klasrijke veiling.
Loading ...

Loading ...


Loading...