Zoeken

   
Jewels of the Sky 2014-2015 - 10th Edition - Part I
Deze veiling eindigt
02 nov 2014

Jewels of the Sky 2014-2015 - 10th Edition - Part I

Exact tien jaar geleden werd het concept van Jewels Of The Sky uitgedacht. Door het beste van de beste liefhebbers ter wereld in één verkoop aan te bieden, groeiden de Jewels uit tot het kroonjuweel onder de PIPA-veilingen. Iets wat niet alleen bij kopers, maar ook bij verkopers op enorme belangstelling kan rekenen. De fine fleur die dit jaar deelnemen aan het eerste deel van de Jewels zijn: Pieter Veenstra Gerard Koopman Jan Hooymans Bart Geerinckx Rudi De Saer Etienne Meirlaen Jos Vercammen Erik Limbourg Enkel de absolute top van Nederland en België dus. Klassenamen in een klasseveiling, of wat dacht u?

Best of Germany
Deze veiling eindigt
02 nov 2014

Best of Germany

De Duitse duivensport wordt gekenmerkt door een aantal zeer dominerende liefhebbers, die zich door middel van grote investeringen hebben weten te onderscheiden van de massa. Liefhebbers die de sport kleur gaven dus, vaak met hun zelf gecreëerde stam duiven die wereldwijd ook furore maken op eenhoksraces. In deze veiling het beste van het beste van Duitse toppers die de pareltjes van hun hok toevertrouwen aanbieden op PIPA.

Gaston Van de Wouwer (BE): Verkoop alle* duiven
Deze veiling eindigt
25 - 26 okt 2014

Gaston Van de Wouwer (BE): Verkoop alle* duiven

*Uitgezonderd 2 rondes jongen 2014

Een eruptie van aandacht kan niet uitblijven bij het in veiling komen van alle oude en de meeste jongen duiven van Gaston Van de Wouwer… de legendarische ‘Kaasboer’-dynastie zal een nieuw hoogtepunt teweeg brengen in de wereld van online duivenveilingen. Een unieke kans voor duivenliefhebbers wereldwijd om topkwekers, excellente vliegers of talentvolle jonge duiven van de kampioen uit Berlaar te bemachtigen. Zo kan het einde van een tijdperk het begin zijn van nieuw succes… Gaston Van De Wouwer is de man die kwam inzetten ‘met de kleine korf’, die steevast de poulegelden kwam wegkapen en die een neusje heeft voor goede duiven. Waar zijn ‘Kaasboer’ de 1e luitenant is, is fenomeen Gaston Van de Wouwer zelf de generaal van de halve fond in België. Het brein achter vele topvliegers met ongekende successen. Dankzij deze ongekende hoogtepunten en vele referenties wereldwijd, werd de ‘Van de Wouwer-duif’ een begrip in de Internationale duivensport. Karakteristiek is het vermogen om met echt duivenweer, dus de 1100 m/min-vluchten, los vooruit te vliegen. De erfkracht is enorm, dat is de kracht van deze geweldige stam duiven.

Loading ...

Loading ...


Loading...