Zoeken

   
Flanders Collection (BE)
Deze veiling eindigt
29 mrt 2015

Flanders Collection (BE)

Enkele vliegers & kwekers + jongen van beste kwekers

Als schatbewaarders van het nobele ras De Rauw-Sablon, heeft Flanders Collection puur goud in de kweekhokken … niet alleen kwamen kinderen van vrijwel alle superkwekers van Marcel Aelbrecht, Pros Roosen en natuurlijk Frans Sablon; bijna alle kweekduiven kunnen een fraaie lijst met kweekprestaties overleggen. Dat maakt de veilingen van Flanders Collection op PIPA voor veel kenners telkens weer een hoogtepunt van het veilingseizoen.

Jan Hooymans (NL): 10 kinderen van beste kwekers
Deze veiling eindigt
29 mrt 2015

Jan Hooymans (NL): 10 kinderen van beste kwekers

Incl. een halfbroer van Harry, kinderen Harry, Cees, James Bond, Alexia,…

De Harry dynastie van Jan Hooymans is één der beste families ter wereld. Harry baarde opzien door binnen een jaar 2x 1e en 1x 3e snelste te zijn van vele duizenden duiven; zijn broers en zussen waren ook steevast goed voor Nationale kopprijzen. Inmiddels blijken ook (achter)kleinkinderen van de kinderen van het stamkoppel Jonge Bliksem x Dirkje tot grootse daden in staat; zowel op reguliere concoursen als op prestigieuze eenhoksraces behoren ze tot de absolute top. Speciaal voor PIPA biedt Jan Hooymans 10 enorm exclusieve jongen uit de Harry familie aan … een veiling van immens grote waarde.

Bart & Nance Van Oeckel (BE): jongen van beste kwekers
Deze veiling eindigt
29 mrt 2015

Bart & Nance Van Oeckel (BE): jongen van beste kwekers

Incl. uit F16, Golden Lady, Lendl, Bjorn Borg,…

In de Belgische duiventop spreken Bart en Nance Van Oeckel al geruime tijd een stevig woordje mee. Hun familie toppers met daarin oude lijnen van vader Jan Van Oeckel en superieure kwekers via Leo Heremans, Bart Geerinckx, Gaston Van De Wouwer en ‘Goudhaantje’ Diels weet meermalen de headlines te halen. De meest dominante genen – de diamantenlijn met ‘Zwarte Diamant’ als stamvader en de tennislijn met ‘Lendl’ als alpha-mannetje – blijven provinciaal en Nationaal domineren. Van dit tophok een selectie zeer waardevolle jonge duiven in veiling.

Marco Braspenning (NL)
Deze veiling eindigt
29 mrt 2015

Marco Braspenning (NL)

Beste vliegers & kwekers

Het geslacht Braspenning maakt al vele jaren deel uit van de top van de Nederlandse duivensport. In navolging van zijn vader, haalt Marco Braspenning met regelmaat een zeer hoog niveau op een overvlucht van 30 km! Resulterend in vele 1e prijzen en (Nationale) asduiven. In een klasrijke veiling op PIPA komen de beste vliegers en kwekers van Marco in veiling, met vele 1e prijswinnaars en top kwekers. Blikvanger is zonder meer het stamkoppel ‘Blue Jeroen’ x ‘Zus Fortezza’ - Heremans-Ceusters via Willem De Bruijn – dat in slechts vier jaren tijd een uitzonderlijke arsenaal aan top vliegers voortbracht. Deze moderne toplijnen in combinatie met het oude Gebr. Janssen bloed staan aan de basis van vrijwel al het succes. Een veiling om van te watertanden.

Dutch & Belgian Top Lofts
Deze veiling eindigt
29 mrt 2015

Dutch & Belgian Top Lofts

Nederlandse & Belgische topliefhebbers in 1 veiling

De duivensport in De Lage Landen verenigt zijn grootste kampioenen in deze sublieme veiling. De elite van België en Nederland mag zich nog immer verheugen op enorme Internationale interesse, simpelweg omdat het voor velen de weg naar grote faam plaveit. Uit de grootste toppers van de hedendaagse duivensport worden kinderen, broers en zussen in veiling aangeboden; een garantie voor top kwaliteit.
Loading ...

Loading ...


Loading...