Zoeken

   
Gebr. Van Toor (NL): beste jongen 2014 + enkele oude duiven
Deze veiling eindigt
08 mrt 2015

Gebr. Van Toor (NL): beste jongen 2014 + enkele oude duiven

Incl. 1e Nationaal Derby der Junioren!

Na de verkoop van de oude kweek- en vliegploeg op PIPA in 2013, voltooide het duivengeslacht Van Toor een comeback op het hoogste plan in rap tempo. De draad werd opgepakt waar het was achtergelaten; met het neerzetten van fantastische prestaties. Met o.a. de 1e Nederlandse Olympiade duif midfond, de 3e Olympiade duif jong en de 1e reserve Olympiade duif jong in Budapest 2015 was de oogst magistraal. Kers op de taart was zonder meer de NPO zeker op de 1e Nat. Sens sector II met 11 minuten voorsprong!! In een super veiling bieden Gebr. Van Toor deze winnaar in veiling aan, samen met een prachtige selectie topduiven.

Henri van Venrooij (NL)
Deze veiling eindigt
08 mrt 2015

Henri van Venrooij (NL)

Beste vliegers en kwekers

Decennia lang staat Henri van Venrooij synoniem voor top kwaliteit duiven en super prestaties. In het vorige decennium waren het name de Gebr. Janssen en Koopman duiven die furore maakten in Deurne, inmiddels blijken ook de Verkerk duiven perfect te passen bij de Oost-Brabantse top kampioen. Op PIPA verkoopt Henri zijn allerbeste kwekers en wonderbaarlijke vliegers … allen duiven van legendarische komaf met een breed scala aan vlieg- en kweekprestaties. Kwaliteit is daarmee ontegenzeggelijk gegarandeerd in een veiling waarnaar door vele reikhalzend zal worden uitgekeken.

Team De Jaeger (BE): jongen beste kwekers & vliegers
Deze veiling eindigt
08 mrt 2015

Team De Jaeger (BE): jongen beste kwekers & vliegers

Incl. kind Tsunami duivin + 2 jongen 1. X 4. Nat. Asduif KBDB 2014

Top klasse op de vierkante meter is gegarandeerd bij Freddy De Jaeger en zijn team … de sublieme kolonie met ‘Tsunami’ – superkind van ‘Bliksem’ Vandenabeele – als opperhoofd, maakte furore op de Belgische provinciale en Nationale vluchten. De kweekwaarde van deze superduiven is enorm en resulteerde bij Team Freddy De Jaeger in 2014 o.a. tot 4e generaal kampioen KBDB, 1e Nationale asduif grote halve fond KBDB en 4e-10e Nat. asduif fond. Uit de beste kwekers en vliegers biedt het team jonge duiven aan.

Best of Germany 2
Deze veiling eindigt
07 mrt 2015

Best of Germany 2

Drapa, Freialdenhofen, Krüger, Esser, Rutz, Klaas & Timmermann

De Duitse duivensport wordt gekenmerkt door een aantal zeer dominerende liefhebbers, die zich door middel van grote investeringen hebben weten te onderscheiden van de massa. Liefhebbers die de sport kleur gaven dus, vaak met hun zelf gecreëerde stam duiven die wereldwijd ook furore maken op eenhoksraces. In deze veiling het beste van het beste van Duitse toppers die de pareltjes van hun hok toevertrouwen aanbieden op PIPA.

International Winners Auction
Deze veiling eindigt
07 mrt 2015

International Winners Auction

Freialdenhofen, Batenburg- Van de Merwe & Cooper G&C

De winst op een Internationale klassieker is de droom van alle deelnemers. Om te winnen tegen de massa verdeeld over België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk vergt uitzonderlijke kwaliteiten van een duif. Om die reden zijn Internationale winnaars bijna zonder uitzondering zeer waardevolle kwekers, vaak zelfs stamduiven binnen een kolonie. Directe kinderen van een aantal van deze witte raven komen op PIPA in een fantastische veiling.

Collector's Items 3
Deze veiling eindigt
07 mrt 2015

Collector's Items 3

Kinderen van legendes uit de duivensport zijn enorm gewild … omdat volle broers en zussen niet zelden top kwekers bleken. En omdat de legendes zelf in veel gevallen van eigenaar richting den verre wisselden of wellicht niet meer bevruchten of zijn overleden. PIPA brengt een selecte groep van zulke collectors items in veiling – een top veiling!

Ali Obaed (BE)
Deze veiling eindigt
01 mrt 2015

Ali Obaed (BE)

Enkele kwekers + jongen uit beste kwekers

Naast het vooruithelpen van topspelers uit de golfstaat, bleek de Iraakse PIPA agent Ali Obaed zelf een uitstekende neus te hebben voor topkwaliteit. Met name de aankoop van 1e Nat. Bordeaux-Agen winnaar ‘Fyther’ en de 2e Nat. asduif ‘Gloria’ op de totaalveiling van Bert Vanden Berghe was sensationeel. In een zeer speciale veiling biedt Ali directe kinderen van dit koppel aan, maar ook enkele andere (nazaten van) pronkstukken uit de West-Europese duivensport. Kortom, een veiling van uitzonderlijke klasse!

Rudi De Saer (BE): jongen uit beste kwekers
Deze veiling eindigt
01 mrt 2015

Rudi De Saer (BE): jongen uit beste kwekers

Incl. New Tours X 't Goedje, Antonio X 't Goedje,...

Al vele jaren zijn de ogen gericht op Rudi De Saer als de hoofdprijzen op de Nationale concoursen verdiend zullen gaan worden. Na provinciale zeges in 2014 op Tours, Limoges en Bourges en het zilver op Nationaal Limoges, kreeg Rudi zijn deel met de Nationale winst op Cahors in 2014 en de derde Nationale zege in totaal over de laatste 2 jaar. Het onderschrijft direct de unieke kwaliteiten van de De Saer-duif, die inmiddels ook veel andere kolonies naar een hoger plan tilde. Daar houdt het succes voor seizoen 2014 niet op want Rudi is ook Nationaal Kampioen Fond KBDB 2014 geworden, dit al voor de 2e maal in zijn carrière! Uit de elite koppels van de kolonie De Saer biedt Rudi een ronde jonge duiven aan op PIPA. Een heel exclusief aanbod waarbij het jong uit ‘New Tours’ X ‘ ’t Goedje’ (stamduivin en moeder ‘New Tours’) de absolute blikvanger wordt.

Pieter Veenstra (NL): Dolce Vita Special
Deze veiling eindigt
01 mrt 2015

Pieter Veenstra (NL): Dolce Vita Special

Incl. kinderen Jan, Dolce Gabbana, Zus & Broer Esmee,...

Onmiskenbaar één der beste kleppers van deze eeuw werd ‘Dolce Vita’ van Pieter Veenstra. De meervoudige Nationale asduif die de duivenwereld op zijn grondvesten deed schudden, niet in de laatste plaats om het feit dat ze in 2012 als duurste duif ooit werd verkocht. Haar nalatenschap op de Veenstra kweekhokken wordt met grote zorg gekoesterd en leidt alweer tot nieuwe successen bij de Nederlandse superster. In een klasrijke veiling biedt Pieter Veenstra jonge briljantjes aan van zijn ‘Dolce Vita’ dynastie.

Benny Steveninck (BE): jongen van beste vliegers
Deze veiling eindigt
01 mrt 2015

Benny Steveninck (BE): jongen van beste vliegers

Incl. 2 jongen van 1. Nat. Tours 2014

De vermaarde kolonie van Benny Steveninck behaalde wereldfaam door een tijdperk van ongekende successen in de Belgische halve fond. De impact die zijn ‘Chipo’ op de eigen kolonie, maar natuurlijk ook die van vele liefhebbers wereldwijd kreeg, is ongekend. Zijn superieure kinderen en kleinkinderen pakken vele provinciale en Nationale ereplaatsen. Uit de beste vliegers biedt Benny een groep fantastische jonge duiven aan, zo ook het aller eerste jong van zijn 1e Nat. Tours!

Gery Etuin (FR)
Deze veiling eindigt
01 mrt 2015

Gery Etuin (FR)

Beste kwekers & vliegers

In de afgelopen vijf jaar was de kolonie van Gery Etuin zonder twijfel het meest gelauwerde grote fond-hok in Europa. Gery staat aan het hoofd van het beste fondhok van Frankrijk, en hij schrikt er niet voor terug om de strijd aan te gaan met de sterkste Europese kolonies. Hij heeft al heel wat prestigieuze titels en kampioenschappen gewonnen, en 2013 was wellicht zijn meest succesvolle seizoen ooit. De beslissing om zijn duiven te verkopen komt voor velen als een verrassing, maar in Gery's persoonlijke en professionele leven blijft er weinig tijd over om zo'n veeleisende kolonie draaiende te houden. Hij vond dat het tijd was voor een rustmoment, maar hij blijft wel duiven houden. Voor PIPA was dit een unieke gelegenheid om een aantal duiven van een van de beste grote fond-hokken te kunnen veilen!

Nat. Acepigeons KBDB Auction
Deze veiling eindigt
28 feb 2015

Nat. Acepigeons KBDB Auction

Broers/zussen en kinderen van nationale KBDB Asduiven

De absolute crème de la crème van de Belgische duivensport ziet zich jaarlijks gekroond tot Nationale asduiven van de KBDB. Met dank aan indrukwekkende palmaressen en vaak de basis voor een kweekcarrière die de status van de Nationale asduif nog extra elan geeft. PIPA brengt in een superbe veiling kinderen van de KBDB asduiven in veiling – aangeboden door grootheden uit de duivensport.

Performance pigeons Belgium & The Netherlands
Deze veiling eindigt
28 feb 2015

Performance pigeons Belgium & The Netherlands

In een zeer selecte veiling biedt PIPA enkele zeer waardevolle vliegduiven aan. 1e prijs winnaars tot op nationaal vlak en asduiven die de schijnwerpers vol op zich gericht wisten door de fraaie hoogstandjes die ze tentoon spreidden. Uit toppers komen vaak toppers; daarom biedt deze veiling een unieke kans op uw duivenkolonie te versterken met een echte topvlieger.

Brncal-Sudor (SK): Gaby Vandenabeele collectie
Deze veiling eindigt
28 feb 2015

Brncal-Sudor (SK): Gaby Vandenabeele collectie

Incl. Halfzus Super Romeo & 4 kinderen Playboy Wittenbuik

De ijzersterke kolonie van Gaby Vandenabeele mag zonder meer als modern Belgisch ras nr. 1 betiteld worden. De grootmeester zelf blijf maar uithalen met zijn pareltjes, maar vooral de wijze waarop Vandenabeele duiven andere kolonies een boost gaven richtingen de (Inter)nationale top, is ongeëvenaard. In veiling een elftal rechtstreekse Vandenabeele duiven uit super duiven als ‘Playboy Wittenbuik’, ‘Nicky’, ‘Emill’ en ‘Parel’ … het allerbeste dus rechtstreeks van de grootmeester zelf.

Loading ...

Loading ...


Loading...