Zoeken

   
Season Finale - Deel 2
Deze veiling eindigt
06 jul 2015

Season Finale - Deel 2

Traditioneel bieden PIPA’s zeer gewaardeerde relaties als knallende afsluiter van het veilingjaar nog eenmaal enkele jonge duiven uit hun allerbeste vliegers of kwekers in veiling aan. Exclusiviteit en top klasse is daarmee gewaarborgd en dat maakt deze veiling tot een waar spektakelstuk. Diversiteit en kwaliteit zijn de pijlers waarop de Season’s Final veiling steunt en die kopers tot op het puntje van hun stoel brengt … Deze veiling loopt af op maandag 6 juli!

Season Finale - Deel 1
Deze veiling eindigt
05 jul 2015

Season Finale - Deel 1

Traditioneel bieden PIPA’s zeer gewaardeerde relaties als knallende afsluiter van het veilingjaar nog eenmaal enkele jonge duiven uit hun allerbeste vliegers of kwekers in veiling aan. Exclusiviteit en top klasse is daarmee gewaarborgd en dat maakt deze veiling tot een waar spektakelstuk. Diversiteit en kwaliteit zijn de pijlers waarop de Season’s Final veiling steunt en die kopers tot op het puntje van hun stoel brengt …

Sorin Florea (RO): 13 jongen van de beste kwekers
Deze veiling eindigt
05 jul 2015

Sorin Florea (RO): 13 jongen van de beste kwekers

Incl. 2 kinderen Il Ragno!

De sleutel naar de schatkamer met topduiven in de Balkan, is in handen van Florea Sorin. In zijn ambitie om zijn naam met gouden letters in de geschiedenisboeken van de Roemeense duivensport te schrijven, voldoet hij aan de belangrijkste voorwaarde; top duiven op de kweekhokken positioneren. Kinderen van de allerbeste duiven uit de Belgische en Nederlandse duivensport - rijk aan succesvolle genen die samen één der beste kweekkolonies in Europa vormen. Uit alle top kwekers biedt Florea kinderen in veiling aan en daarmee ontstaat een aanbod van illustere namen zoals Geerinckx, Leo Heremans, Marc De Cock, Casaert-Senechal, Albert Derwa en PIPA Elite Center.
Loading ...

Loading ...


Loading...