Zoeken

   
Serge D'hondt (BE): Beste vliegers en kwekers
Deze veiling eindigt
28 sep 2014

Serge D'hondt (BE): Beste vliegers en kwekers

Inclusief wonder kweekduivin Vaillant

Met een heel pak 1e prijzen en kettinguitslagen bij de vleet is Serge D’Hondt uit Deinze één der toppers op de halve fond tot lichte fond. Op PIPA brengt Serge zijn beste vlieg- en kweekduiven in veiling. Dat betekent een uniek regiment kopvliegers van uitzonderlijk afkomst, met als topduiven onder andere ‘Celientje’, 2e prov. asduif en 7e Nat. asduif halve fond jong KBDB 2012 … ‘Blue Princess’, 2 jaren opeenvolgend 1e asduif Fondclub Eeklo en 2e Belgische duif Continental Cup … en vooral wonderkweekduivin ‘Vaillant’, moeder van meerdere Nat. toppers waaronder de voorlopig 2e Nat. asduif fond oud KBDB 2014. Een topveiling kortom, waarin het beste van de Belgische duivensport in veiling komt.

Roger Debusschere (BE): Gaby VDAB collectie
Deze veiling eindigt
28 sep 2014

Roger Debusschere (BE): Gaby VDAB collectie

Incl. kinderen Rudi, Neptunus, Falco, Ronaldo, Titus, Lord Wittenbuik

De gekende Belgische speler Roger Debusschere kan er op bogen zijn leven lang top duiven onder de pannen te hebben gehad … Het bijhalen van de Gaby Vandenabeele duiven past perfect in dit plaatje. In deze veiling 3 kinderen van de beroemde ‘Rudi’ die o.a. vader is van 1e National Asduif Fond en 1e Nationaal bij Gaby Vandenabeele zelf. In totaal 36 originele Gaby Vandenabeele duiven in deze veiling, aangevuld met enkele jongen.

H&EJ Eijerkamp (NL): Pros Roosen & Verbesselt collectie
Deze veiling eindigt
21 sep 2014

H&EJ Eijerkamp (NL): Pros Roosen & Verbesselt collectie

Incl. kinderen Freddy, Blauwe Prins, Miss Joice, New Freddy

Overtuigd van de unieke eigenschappen die zo vele liefhebbers succes brachten, investeerden Hans & Evert-Jan Eijerkamp de laatste vijf jaren in het De Rauw-Sablon goud. Onder andere bij André Verbesselt en Pros Roosen werd uit hun beste kwekers gehaald; duiven die inmiddels tot uniek erfgoed zijn verworden. Hans & Evert-Jan Eijerkamp stemden toe in PIPA’s verzoek om hun unieke collectie De Rauw-Sablon duiven in veiling aan te bieden en daarmee komen ware collectors items onder de hamer.

Ali Obaed (IQ): Collectors Items + Enkele jongen
Deze veiling eindigt
21 sep 2014

Ali Obaed (IQ): Collectors Items + Enkele jongen

Inclusief kinderen van Freddy, De Zoon, Valeska, Fyther, Gloria,…

De Iraakse PIPA agent Ali Obaed helpt niet alleen topspelers uit de golfstaat aan super materiaal, zelf timmert hij met de aankoop van superduiven ook nadrukkelijk aan de weg! Met name de aankoop van 1e Nat. Bordeaux-Agen winnaar ‘Fyther’ en de 2e Nat. asduif ‘Gloria’ op de totaalveiling van Bert Vanden Berghe was sensationeel. In een zeer speciale veiling biedt Ali directe kinderen van dit koppel aan, maar ook een zus ‘Blauwe Prins’ Pros Roosen … broer ‘Geerinckxduivin’ Van De Wouwer … inteelt zoon van ‘De Zoon’ Albert Derwa … en dochter van ‘Mirza’ Koopman komen onder de hamer. Daarnaast nog 12 duiven gekweekt door Jos Thoné, uit duiven aangeboden door Ali Obaed. Kortom; een veiling van uitzonderlijke klasse!