Zoeken

   
Freialdenhofen & Sons (DE): jongen van beste kwekers
Deze veiling eindigt
28 dec 2014

Freialdenhofen & Sons (DE): jongen van beste kwekers

Exclusieve koppels gemaakt voor PIPA veiling

De absolute grootverdiener als het gaat om Nationale zeges in Duitsland zijn vader en zoons Freialdenhofen. Hun uitmuntende Forrest Gump dynastie schreef een nieuw hoofdstuk in de analen van de Internationale duivensport – zelden zal een familie duiven zo succesvol zijn geweest. Maar liefst 10x werd de Nationale zege gegrepen en vele International top 10 klasseringen werden in 2012 beloond met de 1e Int. Pau. In één van de beste veilingen van dit seizoen biedt Freialdenhofen en Zonen jongen aan van al hun toppers – het allerbeste dat de Internationale duivensport te bieden heeft.

Jewels of the Sky - Part 2
Deze veiling eindigt
28 dec 2014

Jewels of the Sky - Part 2

Exact tien jaar geleden werd het concept van Jewels Of The Sky uitgedacht. Door het beste van de beste liefhebbers ter wereld in één verkoop aan te bieden, groeiden de Jewels uit tot het kroonjuweel onder de PIPA-veilingen. Iets wat niet alleen bij kopers, maar ook bij verkopers op enorme belangstelling kan rekenen. De fine fleur die dit jaar deelnemen aan het tweede deel van de Jewels zijn: Benny Steveninck, Chris Hebberecht, Bart & Nance Van Oeckel, Freddy & Jacques Vandenheede, Jespers-Vanderwegen, Norbert Ally, Kris Cleirbaut, Jan Hooymans, Batenburg-Van de Merwe, Koen Minderhoud, Cor Leijtens, Harm Vredeveld, Hans & Evert-Jan Eijerkamp. Enkel de absolute top van Nederland en België dus. Klassenamen in een klasseveiling, of wat dacht u?

Joël Verschoot (BE): Topkweker/topvlieger + jongen van beste kwekers
Deze veiling eindigt
27 dec 2014

Joël Verschoot (BE): Topkweker/topvlieger + jongen van beste kwekers

Incl. moeder 1. Nationaal Brive 2013

De wijze waarop Joël Verschoot de jongste seizoenen is opgeklommen tot de Nationale top van België maakt indruk. In 2013 resulteerde dit in zijn beste seizoen ooit. Naast 2e Algemeen Kampioen van België KBDB – voor de 2e maal binnen de 3 jaar – lukte hij als klap op de vuurpijl niet minder dan 2 x 1e Nationale overwinningen, uit Bordeaux-Agen en Brive. Tussendoor won hij ook nog 2e Nat La Souterraine met wonderduivin Annelies. Deze raspaardjes verkocht hij niet, maar kregen een kweekbestemming als stevige fundering voor de toekomst! Na enig aandringen brengt hij voor PIPA dit vliegwonder Annelies nu toch in verkoop, samen met de moeder van zijn 1e Nat Brive-winnaar Cees – super kweekster Aske 1 – en enkele afstammelingen uit exclusieve koppelingen van zijn 1e Nationaal winnaars en kweektoppers. Puur winnaarsbloed in deze topklasse veiling… duiven die het verschil maken op het uitslagenbord!

Barcelona Special
Deze veiling eindigt
27 dec 2014

Barcelona Special

Kinderen/broers/zussen van top Barcelona vliegers

De Internationale klassieker van Barcelona geldt al jarenlang als het spektakelstuk van de duivensport. Alleen de allersterksten dingen mee om de hoofdprijzen op deze Koninginnevlucht en de winnaars worden wereldwijd ruimschoots bejubeld en begeerd. PIPA vroeg aan de eigenaars van enkele van de meest aansprekende Barcelona-duiven van deze tijd om jongen te schenken uit hun gigant … wat resultaat in een veiling die zijn weerga niet kent!

Marijke Vink (NL)
Deze veiling eindigt
27 dec 2014

Marijke Vink (NL)

Prestatieduiven + jongen uit beste kwekers

Supervrouw Marijke Vink komt met een voortreffelijk aanbod in een exclusieve veiling op PIPA. Daaronder een aantal topvliegers uit de gekende namen ‘Verdi’, ‘Demelza’ en ‘Louis’ … en jonge duiven uit de beste kwekers, waarbij natuurlijk nazaten van het topkoppel ‘Tips’ x ‘Geschelpt Kannibaaltje’ rijkelijk vertegenwoordigd zijn, tezamen met het beste van Gerard Koopman en Eijerkamps fameuze ‘Ché’ lijn. Al met al superklasse van en superkolonie; exclusief op PIPA.

Jelle Roziers (BE): Oklahoma Special
Deze veiling eindigt
27 dec 2014

Jelle Roziers (BE): Oklahoma Special

Incl. Oklahoma Junior, 4. Nat. Ace KBDB GMD YB 2014

De kanonnen uit Bevel brengen 5 kinderen van de superdoffer ‘Oklahoma’ in veiling … de wonderdoffer die 2e beste jonge duif van België over 7 Nationale vluchten werd in 2013. Ster in veiling is zonder meer ‘Oklahoma Junior’, rechtstreekse zoon van ‘Oklahoma’ x ‘Texas Girl’ die in 2014 werd uitgeroepen tot 4e Nat. asduif grote halve fond jonge duiven KBDB 2014. Hij komt in veiling samen met zijn nestzus, 2 halfbroers en nog een halfzus. Superklasse met vanzelfsprekend weer een flinke dosis ‘Queen L.’ bloedlijnen in iedere duif.

Casaert-Sénéchal (BE)
Deze veiling eindigt
21 dec 2014

Casaert-Sénéchal (BE)

Verkoop van alle oude duiven m.u.v. enkele vliegers + enkele jongen 2014

Sébastien Casaert is wellicht een van de beste liefhebbers van zijn generatie. Dat bewees hij meermaals, maar hij zal altijd herinnerd worden als de liefhebber die op korte tijd 2 maal de prestigieuze titel van 1e Nationale Asduif KBDB Zware Halve Fond won. In 2011 met 'Amalia' en in 2013 herhaalde hij dat exploot met 'Nikolaas'. Het wordt nog straffer als je weet dat beide toppers dezelfde moeder hebben, Palme d'Or, die uitgroeide tot een internationaal icoon. Eén van de beste hokken van België van de laatste 5 jaar komt nu in een PIPA-veiling!

Loading ...

Loading ...


Loading...