Zoeken

   
Kitchenbrand-von Beers (GE)
Deze veiling eindigt
24 aug 2014

Kitchenbrand-von Beers (GE)

Beste vliegers & kwekers, volledige Birdy familie incl. 2 zussen van Birdy

Met Zuid-Afrikaan Mark Kitchenbrand als eigenaar van één der beste Million Dollar race kolonies ter wereld en de Duitse topliefhebber Willie von Van Beers als zijn duivenpartner, ontstond een gekleurde aliantie van wereldklasse. Op het Duitse programma wordt jaarlijks weergaloos uitgeblonken en in One Loft Racing blijkt de fameuze ‘Birdy’ dynastie ongeëvenaard. In een unieke veiling biedt de top combinatie ruim 40 sterren van hun kolonie in veiling aan: alle beste vliegers en kwekers. Een aanbod zonder weega!

Flanders Collection (BE): De Rauw-Sablon Collectie
Deze veiling eindigt
24 aug 2014

Flanders Collection (BE): De Rauw-Sablon Collectie

2 oude duiven en 15 jonge duiven

Het goud van wereldras De Rauw-Sablon wordt met grote zorg geconserveerd door Flanders Collection. Veel van hun kwekers zijn ware collectors item en nergens in Europa meer verkrijgbaar; dat (bijna) elke kweker ook sublieme kweekresultaten tot aan 1e Nat. asduiven en 1e Nationale prijzen behaalde, onderstreept de kwaliteit die maatstaf is bij de Belgische kampioenenkolonie. Uit de beste kwekers biedt Flanders Collection een selecte groep duiven aan – een fantastische kick-off van het veilingseizoen 2014-2015.

Flanders Collection (BE): Leo Heremans collectie
Deze veiling eindigt
24 aug 2014

Flanders Collection (BE): Leo Heremans collectie

15 duiven uit de beste Leo Heremans-kwekers

De totale verkoop van Leo Heremans op PIPA had enorm veel impact op de Internationale duivenwereld; zo ook Flanders Collection. Zij zetten hun zinnen destijds op een aantal specifieke klasbakken en brachten daarmee een kleine, maar fantastische groep rechtstreekse Heremans-duiven op hun hokken. Deze 15 goudklompjes komen nu exclusief in veiling op PIPA.