Luc De Roeck (BE)
Deze veiling eindigt
09 okt 2016

Luc De Roeck (BE)

Totale verkoop

De duiven van Luc De Roeck hebben de sport tientallen jaren gedomineerd. De kannibaal van Manage, zoals Luc vaak genoemd werd, presteerde uitstekend op elke afstand, en kende geen medelijden met zijn tegenstanders. De De Roeck-duiven waren vooral de afgelopen tien jaar bijzonder sterk, en behaalden toen ook hun grootste nationale triomfen. Luc won sinds 2004 niet minder dan 4 nationale overwinningen, tientallen zonale zeges, de titel van Belgisch Nationaal Kampioen, verschillende nationale kampioenschapstitels en verder ook een hele waslijst aan nationale top 100-prijzen.

Jelle Jellema (NL)
Deze veiling eindigt
02 okt 2016

Jelle Jellema (NL)

Jongen en broers/zussen van zijn Barcelona team 2016

De keizer van de grote fond in het moderne tijdperk is zonder meer Jelle Jellema. Zijn sublieme kolonie domineert het Internationale fondspel en keer op keer doen Jelle’s prestaties de monden open vallen. Met name de serie die Jelle op de zeer lastige 2016 editie van Barcelona over 1258 km aan de dag stelde was uniek … met 3e-10e-18e-37e-77e-173e Nationaal tegen 5.244 d. realiseerde Jelle één der beste Barcelona uitslagen ooit. In een speciale veiling biedt Jelle kinderen aan uit dit nu al legendarische Barcelona team en ook uit enkele van hun ouders. Een serieuze kans dus voor de nieuwe eigenaren om grote sprongen te maken op de Internationale klassiekers.

Benny Steveninck (BE)
Deze veiling eindigt
02 okt 2016

Benny Steveninck (BE)

Jongen van beste kwekers

De hegemonie van Benny Steveninck in de Belgische duivensport duurde ook in 2016 onverminderd voort. De tovenaar uit Hamme strooide op sublieme wijze weer met provinciale en Nationale top noteringen alsof het een vanzelfsprekendheid is. Tegen zijn zo geroemde Chipo dynastie is geen kruid gewassen, zo ondervinden ook vele liefhebbers uit alle uithoeken van de wereld die grootse successen halen. Benny biedt op PIPA een selecte groep jonge duiven uit zijn elite kwekers aan.

Luc De Laere (BE)
Deze veiling eindigt
02 okt 2016

Luc De Laere (BE)

Jongen uit beste kwekers + enkele topvliegers

Één van de beste Belgische kolonies met Gaby Vandenabeele duiven aan de basis is die van Luc De Laere. Zijn Justine Bliksem is wellicht wel de beste dochter van de fameuze Bliksem ooit en verantwoordelijk voor een groot keur aan 1e prijs winnaars binnen de De Laere-kolonie. Vooral de kruising met de uitzonderlijke Tieke dynastie bleek een gouden greep en vormde een basis waarmee jaar na jaar subliem mee wordt gepresteerd. Luc biedt kinderen van alle beste kwekers en vliegers in veiling aan op PIPA.

Yves Van de Poel (BE)
Deze veiling eindigt
02 okt 2016

Yves Van de Poel (BE)

Jongen van beste kwekers

Jarenlang werd de naam Yves Van de Poel gelinkt aan de klassieker Barcelona, zijn grote liefde waarop meermalen werd uitgeblonken. Nooit bang echter om een uitdaging uit de weg te gaan, richtte Yves zijn pijlen meer en meer ook op de grote halve fond en fond … waarop hij reeds de 1e Nat. Chateauroux met oude duiven op zijn konto kon bijschrijven. Echter op de laatste zware fondvlucht haalde Yves opnieuw een prachtige nationale zege binnen, deze keer op Perpignan. Yves biedt op PIPA top klasse duiven uit het beste van zijn kolonie.
Loading ...

Loading ...


Loading...